Forsiden Historier fra livet Den 16-år gamle jenten døde nesten. Nå ønsker moren å øke bevisstheten...

Den 16-år gamle jenten døde nesten. Nå ønsker moren å øke bevisstheten rundt ungdom og alkohol.

Alkohol er et stort problem blant tenåringer. Gruppepress, personlige forhold og fester er noen av grunnene til at ungdom drikker alkohol.

Kelliee Jo Nelson i Minnesota i USA skrev et følelsesladet innlegg på Facebook hvor hun beskriver hvordan hennes 16 år gamle datter nesten døde etter å ha drukket for mye alkohol. Hun har også lagt ut et bilde av datteren i sykehussengen. Selv om det er en tragisk hendelse, håper jeg at vi sammen kan hjelpe hverandre med å spre dette videre. Er det nok til å redde et barns liv er det verdt det. Ingen foreldre skal måtte miste et barn på grunn av alkohol.

Morens innlegg: 

Reklame

En advarsel til alle foreldre:

Dette er hva 2 øl, 2 shots Captain Morgan, to shots med hjemmebrent, to slurker whiskey og en slurk brennevin gjør med en 16-åring.

Min datter og hennes kusine bestemte seg for å arrangere en fest for seg selv i går kveld, da de var hjemme alene i 2 timer i min fars hus. De raidet barskapet og da min ex-mann kom hjem, fant han jentene i en livsfarlig tilstand. Datteren vår var ikke mulig å komme i kontakt med. Han kjørte henne til sykehuset i all hast. Selv dro jeg til sykehuset så fort jeg fikk beskjeden.

Jeg løp inn på akuttmottaket, synet som møtte meg var min lille jente liggende på en båre. Hun ble pakket inn i varme tepper for å hindre hypotermi – kroppstemperaturen hennes var så lav som 35 grader. Hun ble pumpet full av legemidler intravenøst. Et rør ble kjørt ned i halsen, slik at de kunne pumpe henne.

LES OGSÅ
Kjæresteparet er 100 og 102 år gamle. Nå skal de gifte seg

Legene måtte bruke tre forsøk på å få røret ned i halsen hennes, noe som gjorde at de raspet opp halsen innvendig i forsøkene. Men det var nødvendig – hun måtte være koblet til respirator. Denne ble brukt i nesten 13 timer, fordi hun ikke fikk puste på egenhånd.

Min datters tilstand ble forårsaket av at hun hadde 4,3 promille i blodet. Høy nok promille til å drepe en voksen mann.

Legene gjorde det helt klart for oss:
Hadde ikke faren kommet hjem og funnet barnet vårt på det tidspunktet han gjorde, ville hun sannsynligvis ikke ha overlevd. Nå må vi, takk Gud, ikke begrave barnet vårt denne uken. Det alene gjør at vi er veldig takknemlig.
Og veldig glad.

Jeg håper at min datter og min niese forstå hvor heldige de begge er.
Jeg håper de har lært en verdifull lekse nå. Og jeg håper at denne hendelsen, og vår erfaring blir delt, slik at vi kan forhindre et barn i å miste livet sitt på grunn av alkohol.

Foreldre: 2 timer. De var alene i to timer.
Barn: 2 øl og seks shots. Dette var nok til nesten å ta livet av vår lille jente.

Vennligst dele dette. Bidra til å øke bevisstheten om farene ved alkoholforgiftning og overstadig drikking blant tenåringer.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT