Hjem Historier fra livet 16 år gammel jente døde – Gjorde en feil alt for mange gjør

16 år gammel jente døde – Gjorde en feil alt for mange gjør

Nok en tragisk hendelse viser hvor skummelt det er å bruke elektronikk rundt vann.

En 16 år gammel italiensk jente døde da hun mistet telefonen i badekaret mens hun snakket med en venn.

Maria Antonietta Cutillo (16) satt i badekaret da hun snakket i telefonen med en venn. Telefonen var også på lading da hun mistet den i badevannet og den fatale ulykken skjedde.

Daily Mail skriver at lokale medier melder at 16-åringen var alene hjemme da den tragiske ulykken fant sted.

Vennen som hadde snakket med henne i telefonen ble imidlertid bekymret, over at samtalen ble brutt så plutselig. Og da Cutillo ikke svarte på gjentatte oppringninger ringte vennen hennes til nødetatene. Da de kom til hjemmet hennes i den italienske byen Avillo oppdaget de at hun var død etter at telefonen hadde kortsluttet i badekaret.

Les også: Ti tips for et lengre liv for mobiltelefonen

Maria Antonietta Cutillo – hadde vært i telefonen med venninnen sin da hun slapp mobilen sammen med en ladeenhet i vannet i foreldrenes hjem i Montefalcione, Avellino.

Dette er ikke første gang denne type ulykker skjer med mobiltelefoner som kortslutter i vann. Den britiske avisa viser til at en ung fransk jente døde i badekaret etter at en telefon som lå på lading skled ut i vannet. Denne hendelsen fant sted i 2020.

I likhet med Cutillo døde også den 15 år gamle franske jenta fra Marseille av støt etter at enheten skled ned i badevannet hjemme og kortsluttet.

Les også: Den klåfingrede apekatten utløste full politiutrykning da han fikk tak i en mobiltelefon

I 2019 ble en 13 år gammel jente fra Amsterdam hardt skadd etter at smarttelefonen hennes falt i badekaret mens den lå på lading.

Heldigvis for 13-åringen var moren hjemme. Da hun hørte datterens skrik, og oppdaget hva som hadde skjedd, fikk hun dratt jenta ut av badekaret og varslet nødetatene.

Ambulansepersonell klarte å få jenta til bevissthet igjen, før hun ble hastet rett til sykehus, hvor hun tilbrakte to dager. 13-åringen døde ikke, men satt igjen med hukommelsestap som et resultat av hendelsen, og kunne ikke huske øyeblikket hun slapp telefonen i badekaret.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com