Hjem Nyheter 16-åring livstruende skadet etter knivstikking ved Oslo S

16-åring livstruende skadet etter knivstikking ved Oslo S

En tragisk hendelse utspilte seg natt til lørdag ved Oslo S, da en 16 år gammel gutt ble kritisk skadet etter en knivstikking.

Politi og ambulanse rykket raskt ut til stedet etter å ha mottatt meldinger om angrepet. Gutten fikk umiddelbar behandling på stedet før han ble fraktet til sykehus med livstruende skader.

Krimvaktleder Håkon Johannessen opplyser til Aftenposten at gutten er tatt hånd om av helsepersonell og at tilstanden hans er kritisk.

– Det vil si at han ikke er utenfor livsfare, forklarer Johannessen tidlig lørdag morgen.

Politiet har arrestert en annen 16-åring, mistenkt for å stå bak knivstikkingen. Fire personer ble i utgangspunktet tatt inn etter beskrivelse fra vitner, men tre av dem er sjekket ut av saken. Den fjerde, en tenåring, er siktet for drapsforsøk, og politiet håper å få avhørt ham så snart som mulig.

Åstedet ved Oslo S ble sperret av, og politiet gjennomførte krimtekniske undersøkelser hele natten. Flere beslag er gjort, men det er ennå uklart om gjerningsvåpenet er blant dem.

I forkant av knivstikkingen skal det ha vært en slåsskamp mellom to grupper.

– Det ser ut til å være to ulike grupperinger som var involvert, og det var i denne konteksten knivskaden ble påført. Vi vet foreløpig ikke noe om relasjonene mellom dem, sier Johannessen.

Politiet har sikret videoopptak av hendelsen, og ifølge flere medier kommer offeret fra Østfold. Den pågrepne 16-åringen vil få oppnevnt en forsvarer lørdag morgen, og barnevernet er varslet på grunn av hans unge alder.

Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com