Hjem Nyheter 16-åring omkom i MC-ulykke : Politiet frigir navn og bilde

16-åring omkom i MC-ulykke : Politiet frigir navn og bilde

Lørdag ettermiddag skjedde det en tragisk MC-ulykke der 16 år gamle Charlie Strand mistet livet.

Ulykken, som involverte en lett motorsykkel og en bil, fant sted klokken 12.27. Politiet og nødetatene rykket ut til åstedet etter melding om hendelsen.

Kort tid etter ulykken ble den unge gutten erklært død. Øst politidistrikt har, i samråd med de pårørende, offentliggjort navn og bilde av avdøde.

I etterkant av ulykken har lokalsamfunnet vist sin sorg gjennom å legge ned blomster og lys på ulykkesstedet. Sorgen og behovet for samhold førte mange, spesielt unge, til Trøgstad kirke på søndagen.

– Det var en ung gutt som døde. Han var ute på motorsykkeltur. Og da er kirken god å ha, sa prest Kjersti Marken til VG.

charlie strand
Foto: Privat / Politiet

I løpet av bare to timer besøkte mellom 200 og 250 mennesker kirken for å sørge og finne trøst, skriver avisen.

Ifølge politiets foreløpige etterforskning hadde motorsykkelen trolig veltet like før den skulle møte bilen, og det var ingen direkte kontakt mellom de to kjøretøyene ved ulykkestidspunktet. Bilføreren, en kvinne i 40-årene fra samme region, er ikke siktet i saken, og hennes førerkort ble ikke beslaglagt.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com