onsdag, oktober 21, 2020

17-år og mamma til 7

Mest lest nå

Pamela Villaruell er 17 år og kommer fra Argentina. Hennes historie er dessverre ikke unik.

Da Pamela var 14 år fødte hun, i følge The Times sitt første barn. Barnefaren, en eldre mann, forlot dem, og Pamela var alene om omsorgen. Hennes mor, Magdalena, stilte opp for dem, og Pamela bor i morens stue. Nå med hele syv barn.

Foto: Youtube

Da sønnen var ett år gammel var Pamela gravid igjen. Dette svangerskapet bar hun frem trillinger. Trillingenes far var voldelig og med støtte og hjelp ble Pamela atter en gang overlatt med omsorgen for barna.


To år senere ble Pamela igjen gravid. Da hun skulle på ultralyd trodde hun ikke at det var sant. Hva er oddsen for å få trillinger to ganger? For også denne gang viste det seg at hun ventet trillinger.

Barna ble født, men også denne gang var barnefaren en mann som ikke tok ansvar.

Foto: Twitter

Så, hvorfor fortelle Pamelas historie?

Den 17 år gamle syvbarnsmoren sin historie har fått mye oppmerksomhet. Det har vært kampanjer opp mot landets regjering for å få en slutt på slike skjebner. Flere har bedt om at barnas fedre dømmes for pedofili, eller i det minste pålegges å bidra økonomisk i forhold til barna.

Familiens løsning har så langt vært at barnas bestemor har forsørget dem, gjennom hennes arbeid som renholder. Familien har dårlig økonomi og er bekymret for at Pamela skal bli mor til flere barn. Deres ønske er at familien skal få økonomisk støtte til et kirurgisk inngrep som gjør at Pamela ikke kan bli gravid igjen.

Dette er en tankevekkende historie, fra et land som ikke er så fjernt borte fra vårt eget lille land, men samtidig om en hverdag som er så fjernt fra den vi lever i. Hvor det ikke er uvanlig at barn blir foreldre og de voksne som har skylden går fri.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Hjemmehjelpen kikket i mannens kjøleskap – det hun så der endret livet hennes for alltid

Hjemmehjelperen Amanda Mary Perez, USA, trodde hun skulle ha en helt vanlig dag på jobben, men da hun ble sendt ut til en mann...

Kongen: – Dette må være historiens fremste norske idrettsutøver

Kong Harald er kjent for glødende engasjement og interesse for idrett. Han er ofte å se på tribunene når norske skiløpere...

Siste nyheter