Forsiden Viralt 17-åringen har begeistret millioner med sin versjon av Céline Dions klassiker

17-åringen har begeistret millioner med sin versjon av Céline Dions klassiker

-

Det å gi seg i kast med en av Celine Dions legendariske sanger kan være litt av et vågestykke, og ytterst få har hellet med seg i forsøket. Likevel dukker det fra tid til annet opp eksempler på at det i aller høyeste grad lykkes, ja til og med eksempler som bringer sangene opp på et helt nytt nivå.

Det unge supertalentet Jackie Evancho er et slikt eksempel, og når hun stiller seg opp på scenen i en vidunderlig glitrende kjole, får hun alles oppmerksomhet og det hersker en total stillhet i salen.

Jackie Evancho, nå 18 år gammel, har en røst som sendt fra himmelen. Hennes tone, teknikk og utstråling gjør at hun faktisk kan gi seg i kast med Celine Dions sanger – og lykkes.

Jackie har virkelig bergtatt verden med stemmer sin .Foto: Youtube

Sett av millioner

I dette klippet ser vi når Jackie fremfører sangen My Heart Will Go On – en tidløs klassiker som jeg tror de fleste vil kjenne igjen. Blant annet fordi den var tittelmelodien til den verdensberømte filmen Titanic, med skuespillerne Leonardo DiCaprio og Kate Winslet.

Bare det faktum at Jackie kun er 18 år gammel (17 da filmen ble tatt opp) er imponerende. Å overkomme skrekken for å stå på scenen med et publikum som forventer det beste – det er ikke alltid like lett.

LES OGSÅ
Far lot sin 3-år gamle datter velge klær før fotografering i barnehagen - nå deles bildet over hele verden

Men hun lykkes virkelig. Se klippet selv nedenfor, og del gjerne øyeblikket når publikum retter sitt blikk mot Jackie og drukner i hennes vidunderlige stemme.

LES OGSÅ
Kjøpte lastebil for under 40.000 kroner - se den imponerende forvandlingen

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .