in

17-åringen har begeistret millioner med sin versjon av Céline Dions klassiker

Det å gi seg i kast med en av Celine Dions legendariske sanger kan være litt av et vågestykke, og ytterst få har hellet med seg i forsøket. Likevel dukker det fra tid til annet opp eksempler på at det i aller høyeste grad lykkes, ja til og med eksempler som bringer sangene opp på et helt nytt nivå.

Det unge supertalentet Jackie Evancho er et slikt eksempel, og når hun stiller seg opp på scenen i en vidunderlig glitrende kjole, får hun alles oppmerksomhet og det hersker en total stillhet i salen.

Jackie Evancho, nå 22 år gammel, har en røst som sendt fra himmelen. Hennes tone, teknikk og utstråling gjør at hun faktisk kan gi seg i kast med Celine Dions sanger – og lykkes.

Jackie har virkelig bergtatt verden med stemmer sin. Foto: Youtube

Sett av millioner

I dette klippet ser vi når Jackie fremfører sangen My Heart Will Go On – en tidløs klassiker som jeg tror de fleste vil kjenne igjen. Blant annet fordi den var tittelmelodien til den verdensberømte filmen Titanic, med skuespillerne Leonardo DiCaprio og Kate Winslet.

Bare det faktum at Jackie kun var 17 år da filmen ble tatt opp er imponerende. Å overkomme skrekken for å stå på scenen med et publikum som forventer det beste – det er ikke alltid like lett.

Men hun lykkes virkelig. Se klippet selv nedenfor, og del gjerne øyeblikket når publikum retter sitt blikk mot Jackie og drukner i hennes vidunderlige stemme.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Denne gutten steker mat mens et bilde blir tatt – Ser du det merkelige ved dette bildet?

Svenske Ingmars oppfinnelse for å kløyve ved er helt genial!