Forsiden Historier fra livet 18 måneder gammel baby blir gjenforent med moren etter å ha vært...

18 måneder gammel baby blir gjenforent med moren etter å ha vært adskilt i to måneder. Se den hjerteskjærende videoen

Moren og babyen ble endelig gjenforent på San Francisco International Airport forrige uke. Babyen ble tatt fra familien sin da de forsøkte å komme seg over grensen fra Mexico til USA.

Ifølge KQED News, tok grensevaktene den lille jenta, Grethshell Juliet, fra faren Kevin Ventura Corrales, 28. desember i fjor. Han ble arrestert nær Calexico i California for å ha tatt seg inn i USA ulovlig. Etter at faren ble satt i varetekt, ble Grethshell Juliet levert til Department of Health og Human Services Office of Refugee Resettlement. Det skriver Scary Mommy.

Moren til den lille jenta, Sindy Ortiz Flores, fikk endelig hente datteren sin forrige uke. På videoen kan man se hvordan den lille jenta gråter desperat når hun endelig kommer i armene på moren etter å ha vært adskilt fra foreldrene sine i to måneder.

Reklame

Dette er for mye

Det var Scott Hechinger, en offentlig forsvarer ved Brooklyn Defender Services, som først delte videoen av gjenforeningen på Twitter.

«Hør på gråten hennes», skriver han ved videoen. «Dette er traume. Dette er for mye.»

Det var mange mennesker som fikk med seg gjenforeningen, og flere har uttalt seg i sosiale medier.

Desperat og hjelpeløs

Sindy Ortiz og hennes ektemann Ventura, flyktet fra hjemlandet Honduras med deres tre barn i oktober i fjor. Familien kom fra hverandre i Mexico. Sindy Ortiz og de to eldste barna kom seg til San Francisco og bor der hos slektninger. Hun er i ferd med å søke om asyl.

LES OGSÅ
Moren fikk beskjed på sykehuset om at babyen hennes døde. 70 år senere får hun en utenkelig nyhet

Hun forteller at separasjonen fra datteren har vært ekstremt vanskelig:

«Jeg følte meg desperat og hjelpeløs, så lenge jeg ikke viste hva jeg skulle gjøre. Jeg har vært så nervøs, og lurt på om de kom til å gi henne tilbake til meg eller ikke», sier Sindy Ortiz til KQED.

Da Sindy Ortiz ble spurt om hun hadde noe hun ønsket å si til Trump-administrasjonens politikk, hadde hun bare en ting på hjertet: «Slutt å skade familier.»

Se videoen nedenfor og husk å dele den videre om du ble rørt!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT