søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Den 2-år gamle jenten leker ute - minutter senere...

Den 2-år gamle jenten leker ute – minutter senere er livet hennes i fare.

-

Foreldrene til den amerikanske jenten Riley fikk seg et sjokk for livet. Nå advarer de andre foreldre mot å være ekstra varsom, slik at ikke andre skal oppleve noe lignende.

Familien var på besøk hos jentens besteforeldre. De hadde kost seg og brent bål i hagen. Kosestunden fikk imidlertid en brå slutt da lille Riley datt og landet rett i bålet.

Mamma Marissa Mervyn forteller til Fox2 at bestefaren fikk barnebarnet opp av bålet på noen sekunder, hadde det ikke vært for bestefar kunne dette endt mye verre.

Jenten fikk tredjegradforbrenning over nesten hele kroppen, og må tilbringe den neste måneden på sykehus.

Det går heldigvis bedre med jenten nå. 

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Foreldrene har nok lært seg en viktig lekse, og oppfordrer også andre foreldre til å lære av feilen sin; pass ekstra godt på dersom du har brent bål og det er barn som leker i nærheten!  Det burde være unødvendig å advare mot, men det trengs tydeligvis.. 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Ari Behns foreldre hos Skavlan – Forklarer hva som egentlig skjedde

Lørdag stilte avdøde Ari Behns foreldre, Marianne og Olav, opp på talkshowet Skavlan. Der fortalte de om tiden før og etter deres sønn tok...

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...