Historier fra livet 2 år gammel gutt mistet livet da han satt...

2 år gammel gutt mistet livet da han satt alene i bilen – Foreldrene deler historien til advarsel for andre

-

- Reklame -

De fleste av oss tar livet for gitt. Tar lykke og familie for gitt. Men fakta er at alt kan snus opp ned i løpet av sekunder. Denne familien opplevde nettopp det.

Som du ser på bildet nedenfor så var dette en klassisk lykkelig familie. To kjærlige foreldre og to friske barn. Familien Vanderleek var perfekt.

Men for en tid tilbake skulle alt snus på hodet. Drew som er faren i familien lot barna; Lisa og Logan få sove alene i bilen.

Foto: Facebook / Love for Logan

Drew hadde tatt med seg barna ut til barnas bestefar for å jobbe på en gård som bestefaren driver. Det var en varm dag i august, og på vei til bestefar sovnet de to små i baksetet.

Da Drew ankom gården valgte han å ikke vekke barna fra deres gode søvn. Han tenkte at de kunne få sove videre i baksetet. Drew hadde fått med seg hva sol og varme kan gjøre med en bil, og lot derfor vinduene stå på gløtt slik at ikke barna skulle bli overopphetet.

Foto: Facebook / Love for Logan

Jevnlig tok faren pauser fra arbeidet og gikk for å se til barna som sov i bilen. Men plutselig var ikke alt som det skulle..

Moren til barna, Lisa, har beskrevet det fryktelige som hendte på Facebooksiden «Love for Logan.» Hun skriver:

«Min elskede mann skulle jobbe på en bil sammen med sin far på gården. Bilen sto like ved vår bil hvor ungene sov. På grunn av den høye varmen ute hadde Drew latt vinduene stå på gløtt i bilen. Han gikk for å se til barna med jevne mellomrom.» 

Skulle bare se ut vinduet

Lisa beskriver videre hvordan Logan har våknet og rullet vinduet helt ned. Sannsynligvis for å se etter sin far. Mens han så ut av vinduet, kom han borti knappen som senker og hever vinduet med kneet sitt. Vinduet lukket seg og satt halsen til 2-åringen i klem. Gutten hadde ikke sjanse til å heve vinduet igjen på egenhånd. Han svimte av.

Synet som møtte Drew da han gikk for å se til barna sine må være helt grusomt for en forelder. Der så han sin lille gutt sitte fastklemt med hodet hengende ut vinduet. Drew fikk tilkalt nødetatene umiddelbart.

I all hast ble Logan hentet med helikopter og flydd til et sykehus.

Foto: Facebook / Love for Logan

Men lille Logans liv sto ikke til å redde. Legene gjorde alt som sto i sin makt, men gutten hadde vært for lenge uten puls. Etter syv dager på sykehuset sovnet han stille inn med familien rundt seg.

Foto: Facebook / Love for Logan

Familien har fått en enorm støtte fra hele verden etter at de valgte å gå ut med historien sin. De opplevde alle foreldres mareritt og fikk livet snudd på hodet i løpet av et øyeblikk.

Akkurat det er grunnen til at familien valgte å stå frem med sin historie. Den viser at barn alltid bør være under oppsyn, man kan selvfølgelig ikke gardere seg mot alt som kan skje, men man bør alltid ha et øye eller øre på små barn som sover.

Del gjerne historien videre med dine venner og familie – Hvil i fred lille Logan. 

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

De tre pensjonistene danser til Michael Jackson. Får publikum til å hyle av latter

De kaller seg The Awesome Threesome, og er alle over 70 år. De elsker å danse, men har aldri...

Ny trend – Høyhælte sko for menn

Tidligere er det bare Elton John og Prince av menn som har våget seg ut med høye hæler. Men...

Den store julekalender-favoritten er tilbake

Er du av dem som gleder deg til 1. desember, fordi da begynner julekalenderen på NRK? Da kan du...

Audun ble «Årets fotograf» med dette fantastiske ørnebildet

Denne uka fikk Audun Rikardsen fra Steigen i Nordland naturfotografenes Oscar – prisen "Wildlife Photographer of the Year" for...

Elsa (93) var døden nær av underernæring – hjemmetjenesten lagde ikke mat til henne

Elsa Rix fra Lomma kommune i Sverige,  fikk innvilget hjemmetjeneste to ganger om dagen. De skulle blant annet lage...

Kongen spøkte på Dronningens bekostning under gallamiddagen

Torsdag kveld denne uken var stortingsrepresentantene samlet til gallamiddag på slottet. Tradisjonen tro, holdt Kong Harald tale. Og tradisjonen...