søndag, mai 9, 2021

2 år gammel gutt vant ‘Got Talent’ programmet – For et utrolig trommetalent!

Mest lest nå

«Britain’s Got Talent» ble sendt for første gang i 2007, og har gang på gang overrasket med spektakulære talenter.

Showet ble tidlig en stor suksess i Storbritannia, og andre land bestemte seg raskt for å lage egne versjoner av programmet. I dag har over 60 andre land kopiert konseptet, som har ført til at det er blitt kåret til verdens mest vellykkede reality-TV-program, i følge Guinness World Records.

Den yngste vinneren av TV-serien

De som deltar i programmet ser ut til å være yngre for hver sesong som går. Den yngste personen som har vunnet, er Hugo Molinas. Han er bare 2 år gammel. Det fenomenale trommetalentet hans førte til seier i “Spain’s Got Talent”, i 2019.


Foto: Youtube

Da Hugo kom fram på scenen med sin far, hadde publikum allerede fått beskjed om å ikke heie eller klappe, i frykt for at det ville skremme den lille gutten. Faren introduserer sin kjære sønn, før han plasserer han foran trommen.

Hele salen er musestille og venter spent. «Hvordan spiller vi trommene Hugo?», spør faren. Musikken fra Semanta Santa (Holy Week) begynner å spille, og Hugo trommer perfekt i takt til låten.

Dommerne ser på hverandre, sjokkert over det unge talentet. Når du ser videoen nedenfor, forstår du hvordan en 2 år gammel gutt kan vinne en så stor konkurranse. Pave Frans ville til og med møte den lille stjernen personlig, når han så dette klippet. Hugo er fremdeles for ung til å forstå hvor stort dette er, men foreldrene kunne ikke vært mer stolt.

Klippet er sett av flere enn 21 millioner mennesker. Del gjerne artikkelen om du synes det var imponerende!

LES OGSÅ11 år gamle Margaux fikk gullknappen i svenske Talenter: En voksen kvinne i en liten jentekropp

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter