Meninger 2-åring får et pinlig raserianfall i restauranten - faren...

2-åring får et pinlig raserianfall i restauranten – faren har en melding til alle som ikke har barn

-

- Reklame -

De fleste foreldre som har småbarn har nok opplevd at barna ikke alltid vil føye seg etter foreldrenes ønsker. Når barn ikke får det som de vil, kommer dette ofte til uttrykk gjennom sinne. Når slike sinneutbrudd kommer i det «offentlige rom» kan det ofte oppleves som en pinlig situasjon for foreldre.

Clint Edwards er en småbarnsfar som også kommer opp i denne problemstillingen. Han har skrevet om en slik situasjon på Facebook.

Perspektivet og budskapet til denne pappaen handler om at foreldre ikke trenger å være perfekt. Hvorfor er det pinlig når barna dine ikke vil oppføre seg ute blant mennesker? Det er nærliggende å tro at de fleste foreldre er bekymret for at omgivelsene skal tenke at «denne ungen er ikke oppdratt skikkelig.»

Clint Edwards er opptatt av at foreldre ikke må tenke slik. Nedenfor kan du lese det viktige budskapet hans.

Foto: Facebook

«Akkurat nå har jeg en liten situasjon i bilen med min lille datter. Vi gikk ut for å spise middag sammen som en familie, og hun fikk et skikkelig raserianfall, fordi mamma ikke ville la henne kaste kyllingbiter rundt i restauranten. Så hun skrek og skrek, sparket og sparket, og siden jeg var den eneste som var ferdig med måltidet, fikk jeg gleden av å ta henne med ut av restauranten.

Jeg bar henne ut forbi alle de andre gjestene som stirret olmt på meg, de fleste av dem barnløse, antok jeg. Ingen med barn ville gitt meg det sure blikket som tydelig sier: «Hvis du ikke kan kontrollere barnet ditt, så ikke ta barnet med ut blant folk.»

- Reklame -

Vel nei. Jeg kan ikke kontrollere henne.

Ikke hele tiden.

Ikke ennå.

Hun er to år og det kommer til å ta mange år å lære henne hvordan man oppfører seg i det offentlige, og den eneste måten jeg noen gang kommer til å lære henne det, er ved å ta henne ut og vise henne hva som er rett og galt. Ved å si nei en million ganger, la henne kaste maten sin, og fortelle henne hvorfor hun ikke må gjøre det.

Disse erfaringene krever tålmodighet og hardt arbeid. Jeg beklager til de andre gjestene som ble irritert på grunn av oppførselen til min datter, men husk at du er en del av denne praksisen. Dine foreldre gjorde det samme med deg, og det er slik du har lært hvordan du skal reagere på et barn som ikke oppfører seg etter «normen». Du har lært hvordan man skal oppfører seg.

Det er slik du har lært å bli en respektabel person.

Jeg forstår. Barn er irriterende når de er høytlytt på en restaurant. Jeg vet. Jeg lever med det. Men før du blir sint og fordømmende, tenk over at det du er vitne til, ikke er dårlige foreldre, men snarere foreldre som jobber hardt for å løse situasjonen og oppdra barnet sitt.

Du er vitne til hva som kreves for å lære et barn opp til å bli en person som tar hensyn.»


Denne pappaens budskap er et viktig perspektiv til oss som ikke har barn. Litt forståelse gjør det mye lettere å ikke irritere seg over barn som ikke oppfører seg passende.

Del gjerne budskapet til pappaen videre! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Her befrir brødrene en havørn som har satt seg fast i en felle – tar en uforglemmelig selfie

Brødrene Michael og Niel Fletcher var ute og gikk tur i skogen en høstdag, da de kom over en...

240 norske ungdommer synger Bohemian Rhapsody – nå går videoen viralt

Første skoledag er en stor dag, enten du begynner i førsteklasse, femteklasse, første dag på ungdomsskolen eller på videregående...

Paret har prøvd å få barn i åtte år. Men så får de en overraskende beskjed

Ashley og Tyson Gardner hadde prøvd å få barn i åtte år. De holdt nesten på å gi opp,...

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en...

Faren fikk Alzheimers og husket ikke lenger sin egen familie – Da fikk sønnen en idé

Har du kjent eller kjenner du noen med Alzheimers eller annen demens? Da vet du at det er en...

Jenta mobbet andre barn på grunn av klestilen deres – Da krevde mor at mobberen skulle kle seg i dette på skolen!

Barneskolen kan for noen være en herlig tid hvor man får gode venner, kjekke opplevelser og mye moro. Men...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇