Det var i Coachella, California at det nylig ble gjort et rystende funn av en mishandlet hund. En en skadet, hjelpeløs valp ble funnet gråtende i en plastpose som lå i en søppelbøtte.

Den lille valpen hadde store brannskader over hele kroppen og var bare to uker gammel da hun ble funnet av en hjemløs mann. Han hadde hørt jamring fra søppelbøtten og oppdaget dermed den lille, skriver WGNO

Valpen ble tatt hånd om av Georgina Zazueta og hennes datter Alejandra Espinoza Zazueta som leverte valpen til dyrlege i Sherman Oaks hvor hun ble undersøkt. På grunn av de store skadene valpen hadde ble de nødt til å flytte henne til en spesialist.

Eliie Roberto, som arbeider i organisasjonen Animal Hope uttaler til KCBS-TV: «Hun er så liten, dette er tortur for en to uker gammel valp».

valp skadet
Foto: Veronica Miracle/Facebook

Vet ikke hva som har skjedd

Politiet og veterinærene står uten spor i denne grufulle saken. De vet ikke hva som har skjedd, men de mistenker at hunden har kommet i kontakt med noe som brant og deretter har blitt dumpet i søppelbøtten, eller at det har blir kastet en etsende veske etter den.

Veterinær Brian McGrath forteller til KCBS-TV at det ser ut til å gå bra med den lille valpen som har fått navnet Hope. Hun har ikke fått infeksjoner, hun begynner å få tilbake blod og pelsen kommer sakte men sikkert tilbake.

LES OGSÅ
Alexander (19) sluttet etter ett år i hjemmepleien - ”Jeg er helt ferdig”

De lokale myndighetene i Coachella leter nå for fullt etter personen eller personene som utsatte valpen for den grufulle handlingen.

Her kan du se et nyhetsinnslag om hendelsen: