in ,

2 uker gammel jente med sjelden hudsykdom ble forlatt av sine foreldre

En 2 uker gammel jente ble sviktet av foreldrene sine da hun trengte dem om mest.

Den lille babyen lider av en spesiell hudsykdom som gjør at huden hennes blir rynket. Men takket være morfaren, vil denne jenten få leve et godt liv fylt med kjærlighet og aksept.

Jenten ble født for tidlig og veide ikke mer enn 800 gram da hun ble satt til verden. Moren ble ikke bare forskrekket over hvor liten babyen var, hun ble også sjokkert over jentens hud; den var rynket som en 80-år gammel kvinne.


Foto: Facebook | TheAdourableAbyd

Jenten ble født i Maharashtra, vest i India. Da innbyggerne i nabolaget hørte om og fikk se den lille jenten, ville de ikke ha noe med henne å gjøre.

Barnet ble stigmatisert på grunn av sitt avvikende utseende, og mange mennesker var redd for å være i nærheten av henne fordi de var redd at tilstanden kunne være smittsom. Som mange andre steder i verden, forbindes avvikende utseende eller sykdommer med frykt, latterliggjøring og utstøttelse.

Foto: Facebook | TheAdourableAbyd

I følge Facebooksiden TheAdourableAbyd var foreldrene så egoistiske at de ikke ville ha mer å gjøre med jenten sin på grunn av naboenes reaksjoner.

Alt håp så ut til å være ute for den lille babyen, da morfaren tok affære. Han brydde seg ikke om utstøttelse eller hva andre måtte mene. 50 år gamle Dilip Dode var fast bestemt; han skulle ta seg av barnet og oppdra henne som sitt eget.

Foto: Facebook | TheAdourableAbyd

«Det er ikke hennes feil at hun har blitt født med en sykdom, hun fortjener like mye omsorg som alle andre barn,» sier morfaren.

Men det skulle komme mer velsignelse for den lille babyen. I India er man avhengig av egen kapital dersom man skal ha medisiner og oppfølgning på sykehus. Kapital som morfaren ikke hadde.

Heldigvis dukket det opp et sykehus som hadde hørt om den lille jenten. The Wadia Hospital tilbydde seg å behandle jenten gratis, samt sørge for at morfaren kunne bo på sykehuset gjennom hele behandlingen.

Foto: Facebook | TheAdourableAbyd

Jenten blir nå behandlet for sykdommen sin, mens morfar passer på.

Det er utenkelig at foreldre kan forlate sitt eget barn på grunn av hva omverden måtte mene, heldigvis hadde denne jenten en kjærlig morfar som ikke brydde seg.

Alle barn fortjener like mye kjærlighet og omsorg, uansett hvordan de ser ut eller hvilke «avvik» de har – DEL videre på Facebook om du er enig! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hun er bare 9-år gammel, men skal synge opera. Nå har over 30 millioner mennesker latt seg begeistre!

Visste du at det å knekke fingrene dine i ett minutt kan gi deg store helsegevinster?