torsdag, januar 23, 2020
Historier fra livet 20 år gamle Michaela gikk alene på en øde...

20 år gamle Michaela gikk alene på en øde skogssti – ble angrepet av en klovn!

-

Tenk deg at du er på vei hjem alene på kvelden, og plutselig får se en klovn som griper fatt i deg. Det opplevde den svenske 20-åringen Michaela Söhrman natt til torsdag.

Hun var på vei hjem og gikk på en skogsvei i mørket da hun snudde seg og fikk se en mann utkledd i et klovnekostyme, skriver  Expressen.  «Helt plutselig sto han der, og han sa: «Do you wanna play a game?» forteller Micheala til avisen.

Vettskremt la hun på sprang, men klovnen fikk tak i henne. «Jeg når ikke særlig langt. Han tar tak i min venstre hånd. Det føltes som at han prøvde å trenge gjennom hånden og jeg fikk store, røde merker», forteller hun videre.

Hun prøvde å sparke etter klovnen, men han bare lo av henne. Mannen grep fatt i ansiktet hennes og knep til. Da fikk hun sparket han mellom bena.

Foto: Google maps.

Klovnen trakk frem en kniv, men Michaela klarte å løpe fra han og inn i et boligfelt. Da forsvant klovnen. Hun gikk direkte til politiet.

Politiets pressetalsmann Stefan Gustavsson vil ikke gå inn i detaljer om angrepet, skriver Expressen.

Foto: Michaela Söhrman

Michaela Söhrman har skrevet om hendelsen på Facebook, hvor hun også har delt bilde av ansiktet sitt med røde merker etter at klovnen grep fatt i det.

«Jeg lar ikke dette påvirke mitt liv, forteller hun til Expressen. Jeg vil være ute sammen med vennene mine og leve livet mitt»

Her kan du lese Facebook-innlegget til Michaela.

[GÖTEBORG]Ikväll hände en grej jag aldrig trodde jag skulle va med om. Det börjar med att jag går lite smått jä…

Posted by Michaela Söhrman on 20. september 2017

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Bjørn Einar Romøren med en god og en dårlig nyhet

Bjørn Einar Romøren (38) har delt både oppturer og nedturer med fansen på Instagram siden han fikk kreft i fjor sommer. Den tidligere skihopperen...

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...

Jenta som skrev «Fuck cancer» over ansiktet, er nå død

Kathryn Cartwright falt ut av rullestolen og slo seg kraftig i ansiktet. Da tok hun en selfie der hun hadde skrevet "Fuck cancer" over...