Hjem Historier fra livet 200 bønder støttet David – med stillhet

200 bønder støttet David – med stillhet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

David, en ung bonde i Nebraska, USA, fikk virkelig føle solidaritet og fellesskap på kroppen da 200 bønder støttet ham. Støtten ga de ved å være stille.

David drev en gård som hadde vært i familien i lengre tider, men som uheldigvis sto i feil familiemedlems navn. Slektningen bestemte seg for å selge gården, og dermed gjøre David arbeidsledig.

Hele Davids liv var bygget opp rundt gårdsdriften og livet på gården. Sammen med sin far bestemte han seg derfor for å gjøre alt han kunne for å kjøpe tilbake gården da den skulle auksjoneres bort.

Til hans fortvilelse møtte det opp over 200 bønder til auksjonen, og han trodde han var sjanseløs.

Da auksjonisten begynte la David og faren inn deres bud. Det som skjedde siden overrasket og rørte David. Til FaithPot sier David at dagen kan likestilles med den dagen hans sønn ble født.

De 200 andre bøndene som hadde stilt til auksjonen, hadde gjort det som en handling av solidaritet. Ingen av dem bød imot David og hans far. Etter tre runder hadde auksjonisten ingenting annet å gjøre enn å godta Davids bud.

For en solidarisk handling! Du kan se et innslag om saken nedenfor:

LES OGSÅ: Bondens hevn mot søppelforurensning tar av i sosiale medier

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com