Hjem Viralt 15-åring fant 22 år gammel safe – Fikk hakeslepp da han åpnet den

15-åring fant 22 år gammel safe – Fikk hakeslepp da han åpnet den

Hobbyen til 15 år gamle George Tindale er å jakte etter skatter langs elvebunnen ved hjelp av en kraftig magnet. En dag lyktes han med å trekke opp en safe.

Det var under en av skattejaktene sammen med faren i elven Witham i Grantham, Lincolnshire, George gjorde den utrolige oppdagelsen.

Skattejeger George Tindale samler i skrivende stund en rekke likes på Internett etter at han trakk opp en safe fra elvebunnen som inneholdt tusenvis av dollar. Han kunne valgt å beholde den selv, men George returnerte pengene til den rettmessige eier.

Skattejakten ble dermed til en gåte: George og faren fulgte de ledetrådene de hadde, og klarte utrolig nok å spore opp eieren av safen. Det viste seg å være en lokal forretningsmann. Safen hans hadde blitt stjålet for 22 år siden.

– Altså dette her var helt utrolig, sier 15-åringen som bor i Newark, Nottinghamshire ifølge Good News Network.

– Vi trakk opp denne safen og den var full av penger, sier han.

Skjermdump: YouTube

Blant gjørme og slim inne i den lille safen fant far og sønn Tindale en pose som inneholdt fargerike australske dollar på 2500 dollar. Med dagens valutakurser tilsvarer det rett over 17.000 kroner.

Inne i safen lå det også et førerkort, og flere bankkort som forlengst var gått ut på dato. Dermed fikk de to «magnetfiskerne» tilstrekkelig informasjon til at de kunne spore opp Rob Everett.

Etter å ha kontaktet Rob og fortalt han den utrolige historien om hvordan de hadde funnet safen hans, dro far og sønn for å besøke han på firmaadressen hans for å returnere den stjålne safen.

– Jeg ble bare overrasket over at de hadde klart å spore meg opp. Det er noen veldig hyggelige og gode mennesker i denne verden. De kunne ha beholdt pengene, eller påstått at de hadde forsøkte å få tak i meg, sier Rob Evrett,

George ble til og med tilbudt jobb av han etter at bedriftseieren møtte den unge skattejegeren.

– Hvis jeg noen gang vil ha arbeidserfaring når jeg forlater skolen, sa han at tilbudet alltid er åpent, smiler George.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com