Hjem Nyheter Det 23 år gamle voldtektsofferet hadde fått nok – Skar av penisen til overgriperen

Det 23 år gamle voldtektsofferet hadde fått nok – Skar av penisen til overgriperen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den 23 år gamle kvinnen fra India ble i en årrekke seksuelt misbrukt av farens kamerat. Til slutt fikk hun nok.

Independent skrev om saken som utspilte seg i India. Den unge kvinnen var alene hjemme da hun på nytt ble oppsøkt av den 54-år gamle overgriperen. Mannen jobber som spirituell healer og har behandlet faren til 23-åringen gjennom flere år.

Men denne dagen klarte ikke mannen å voldta 23-åringen. Hun snudde rollene på hodet og angrep mannen med kniv, 90 prosent av mannens penis ble kuttet av i angrepet.

Kvinnen forlot så åstedet og kontaktet politiet. Hun forklarte at mannen som har vært en venn av familien i lang tid, har brukt hver eneste anledning han har fått til å voldta henne. Hun la alle kortene på bordet og forklarte til politiet at hun rett og slett ikke maktet flere overgrep.

En modig kvinne

Den 54-år gamle mannen ble bragt til sykehus, tilstanden er stabil og kirurger jobber nå for å rekonstruere mannens penis. Selv uttaler mannen at han selv skar av penisen sin. Han benekter at han noengang skal ha voldtatt den 23-år gamle kvinnen.

Den 23-år gamle kvinnen er ikke siktet for å ha skåret av mannens penis, mens mannen kan vente seg en rettssak hvor han er siktet for overgrep.

Politisjefen i den indiske byen Kerala heter Pinarayi Vijayan og omtalte den 23-år gamle kvinnen som en modig kvinne på en pressekonferanse.

Stor støtte

India er et land som er preget av enormt mange voldtekter. Senest i i forrige uke ble en ung kvinne gruppevoldtatt og myrdet i India. Den 23-år gamle kvinnen som sto opp for seg selv mottar nå en unison støtte fra kvinner over hele India. En kvinne som aksjonerer og viser sin avsky mot de mange voldtektene sier til Indianexpress:

– Dette er en sterk kvinne. Hun fortalte oss at hun skar av mannens penis for å forsvare seg selv. Hun hadde innsett at det ikke fantes andre løsninger for å få slutt på voldtektene. Hun ønsket ikke å ende opp som enda et voldtektsoffer som lever hver dag i konstant frykt. Hun ville at denne mannen skulle lide for det han hadde utsatt henne for.

Hva mener du om denne kvinnens «metode»? Del dine tanker i kommentarfeltet på Facebook! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com