Hjem Inspirerende Sofia ble historiens første modell for Victoria secrets med Downs syndrom

Sofia ble historiens første modell for Victoria secrets med Downs syndrom

Sofia Jirau er bare 26 år gammel, men hun har allerede blitt et forbilde for mennesker over hele verden.

I 2019 startet hun offisielt sin modellkarriere, og bare et år senere debuterte hun på New York Fashion Week, en av de viktigste motebegivenhetene over hele verden. Nå blir hun historisk ved å bli Victoria’s Secrets første modell med Downs syndrom!

View this post on Instagram

A post shared by Sofía Jirau (@sofiajirau)

Da jeg var liten så jeg meg selv i speilet og sa: ‘Jeg skal bli modell og forretningskvinne’, forteller Sofia til magasinet People.

Sofia som kommer fra Puerto Rico er en av 17 kvinner som ble valgt ut som en del av Victoria’s Secrets nye kolleksjon av undertøy kalt Love Cloud. Hver av modellene ble valgt med tanke på å være inkluderende.

– Love Cloud Collection er et viktig øyeblikk i merkevarens utvikling, sier Raúl Martinez, Victoria’s Secrets kreative direktør.

– Denne kampanjen en viktig del av den nye Victoria’s Secret-standarden vi lager, sier han videre til People.

– Takk Victoria’s Secret for at dere valgte meg som en modell som har #NoLimits og gjør meg til en del av den inkluderende Love Cloud Collection-kampanjen, skiver Sofia på Instagram og kommer samtidig med en oppfordring:

– Drøm stort folkens! Det finnes ingen grenser for hva man kan klare!

Å være modell er heller ikke den eneste drømmen Sofia har oppnådd. Hun kan også krysse av på drømmen om «å bli en forretningskvinne» etter å ha lansert sin egen nettbutikk kalt Alavett.

«Folkens, drøm stort,» skriver hun . «Det finnes ingen grenser. Takk til alle som har gratulert meg, jeg er veldig glad.»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com