søndag, april 18, 2021

25-åringen kuttet ut sin vanlige kaffe – gikk ned over 50 kilo

Mest lest nå

En tidlig morgen i januar 2020 kikket den 25 år gamle Minnesota-kvinnen Stephanie Engblom seg i speilet og tenkte at nok er nok.

Den unge kvinnen hadde en usunn livsstil og vekten viste nå nesten 140 kilo. Mannen hennes Brandon Engblom (29) hadde samme livsstil og kroppen hans var også blitt alt for tung og vanskelig å ha med å gjøre. Den januarmorgenen bestemte de seg. Skulle de ha en fremtid sammen og leve et langt liv, måtte noe gjøres.

Det første de gjorde var å kutte ut den daglige sukkerholdige kaffen de pleide å drikke flere ganger daglig.


– Jeg drikker fremdeles kaffe, men dette handlet først og fremst om å bytte til lavkalori-alternativer. Jeg elsker latte, men i stedet for helmelk, sjokolade og sirup, drikker jeg den nå kun med mandelmelk og espresso, forteller fotografen Stephanie til nettstedet Today.

De små tiltakene gjelder

Det er de små tiltakene som gjelder skal vi tro ekteparet fra Minnesota. De forteller at de fremdeles koser seg med favorittmaten pizza og taco i helgene, men at de lager sunnere versjoner enn før. Trening har også vært på agendaen, men ekteparet forteller at det er viktig å se på husarbeid, lufteturer med hunden og gåturer som en del av treningsrutinen.

Begge har tidligere testet ut mange dietter, og har gått noe ned i vekt for så å gå opp igjen. Nå er de bestemt på at det er de små tiltakene i hverdagen som er til å leve med som gir resultater over tid.

Jeg har vært overvektig hele livet, men denne gangen ville jeg at det skulle vare hele livet slik at vi endelig kunne komme oss ut av dette gamet, sier 25-åringen til Today.

I løpet av 10 måneder har Stephanie gått ned over 50 kilo og Brandon har mistet 40 kilo. På Instagram deler hun flere inspirerende innlegg og før/etter bilder av paret.

«Ansiktet mitt er mindre. Håret mitt er kortere. Øynene mine er større. Jeg ER annerledes. Måten jeg bærer meg selv på er annerledes. Tankegangen min er annerledes. Jeg er sterkere. Jeg har mer selvtillit. Jeg er lykkelig.»

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter