Moha Frikraft er ikke som alle andre kvinner. 

Hun er 26 år gammel og har diagnosen Cerebral parese.

Den svenske kvinnen har alltid hatt en drøm om å bli modell, og for en tid tilbake fikk hun muligheten. Fotograf Tomas Gunnarsson sto bak et prosjekt som skulle fremme personer med funksjonshemminger.

Moha fikk tilbudet om å delta i prosjektet, og grep muligheten. På sin egen blogg skriver hun litt om hvorfor hun valgte å takke ja til prosjektet:

Foto: Facebook

– Jeg brenner for ulikheter og vil skape en holdning om at ALLE kan bli modeller. Nå har jeg fått muligheten til å bli undertøysmodell selv om jeg sitter i rullestol, noe jeg synes er kjempemorsomt. Jeg er 1,52cm og har litt ufrivillige bevegelser med kroppen min.

Nå er bildene tatt og Moha har fått en enormt positiv oppmerksomhet fra omverden. Hun er et forbilde for svært mange mennesker som gjerne ikke lever opp til idealene i samfunnet om hvordan man bør se ut.

Foto: Facebook

Til Expressen forklarer Moha at hun elsker å få muligheten til å spre budskapet sitt:

– Jeg synes det er bra å vise frem ulike kropper og få vist modeller som skiller seg ut, det er på tide. Jeg synes det er viktig å fremheve at alle kan bli modeller, og at alle kropper er unike og vakre som de er. Jeg vil være et forbilde og vise at jeg eksisterer.

LES OGSÅ
Sønnen maste om å få med seg 2 lunsjpakker på skolen - da moren forsto hvorfor ble hun skikkelig rørt
Foto: Facebook

Vi elsker denne kvinnens pågangsmot, buskap og tøffhet! DEL saken videre om du støtter henne!