Hjem Historier fra livet 27-åringen sparte pengene sine til foreldrene – se den ekstreme overraskelsen!

27-åringen sparte pengene sine til foreldrene – se den ekstreme overraskelsen!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

27-år gamle LeJuan James vokste opp i en familie som hadde svært dårlig råd. Foreldrene kjempet hardt for å kunne gi han og søskene mat på bordet og nye, rene klær. Når LeJuan ble voksen fikk han muligheten til å gi en fantastisk gave til til sine foreldre.

Foreldrene måtte ha flere jobber begge to for å klare å ha noenlunde råd til barna sine. LeJuans mormor ble på den tiden også rammet av en hjernesvulst som gjorde at familien måtte betale dyrt for behandlinger.

Da 27-åringen ble kjent gjennom YouTube-kanalen sin var han ikke i tvil om hva han skulle bruke pengene på. Et nytt hjem til sine foreldre som alltid hadde gjort alt for at han skulle ha det godt.

«De har ofret så mye, og jeg ville gjerne gi dem noe tilbake», forteller LeJuan. Han startet å spare penger til huset og hadde til slutt råd til en stor, fin villa som han ville gi til foreldrene sine. De ante ingenting da de en dag fikk bind for øynene og ble fortalt at det ventet en overraskelse..

Se den rørende videoen under av foreldrene som får den fantastiske gaven fra sønnen sin <3

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com