Hjem Familie 29-åringen er gravid med sin niende sønn

29-åringen er gravid med sin niende sønn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Yalancia og Michael Rosario fra Dallas, Texas, er stolte foreldre til sønnene Jamel, Michael Jr., Angelo, Gimani, Armani, Sincere, and Khaza.

Det unge ekteparet har åtte smårollinger i alderen 0-12 år som huserer hjemme. Parets fjerde sønn var dødfødt, så når Yalancia nå er gravid igjen, er det sin niende sønn den 29 år gamle moren bærer på.

Det er den britiske avisen Daily Mail som skriver om familien som er kjent fra tv-serien My Extraordinary Family hvor Yalancia forteller om den daglige rutinen: Hun lager et dusin egg hver morgen.

Gutteflokken er delt i synet på om de vil ha lillebror eller lillesøster. Yalancia og Michael som altså venter sitt niende barn, innrømmer at de syntes det hadde vært stor stas om babyen ble en jente, men når det viser seg at det er enda en gutt så synes det det også er helt flott. Eldstemann Jamal er storfornøyd med enda en bror, akkurat som han hadde håpet.

Yalancia som selv er eldst av sju søsken elsker å ha en stor familie.

– Jeg ville ikke byttet for noe i verden. Det er bokstavelig talt aldri et kjedelig øyeblikk, og uansett hvor vi er så får barna komplimenter for at de er så flinke å oppføre seg. Det er flotte barn. Jeg tror det at de vokser opp i et stort familiefellesskap hjelper mye, sier Yalancia ifølge Daily Mail i tv-programmet.

Michael som også har vokst opp med mange søsken sier at om ikke helse og penger var en hindring ville han gjerne hatt 20 barn.

– Jeg synes 10-12 er helt topp, sier Yalancia som samtidig avslører at hun faktisk ikke trives noe særlig med å være gravid.

Yalancia forteller at hun normalt er kvalm og kaster opp i ni måneder i strekk under svangerskapene.

Utover svangerskapskvalme sier hun at den største utfordringen med en så tallrik familie er å håndtere klesvasken og holde orden i huset.

Og etterhvert som barna vokser til er de hjelpsomme, sier hun.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com