Hjem Historier fra livet Den 3 år gamle jenta påstår å ha levd 10 tidligere liv – Detaljene hun kan formidle er forbausende

Den 3 år gamle jenta påstår å ha levd 10 tidligere liv – Detaljene hun kan formidle er forbausende

Kan du se for deg hvordan det ville være å bli født med evnen til å huske et tidligere liv? Hva om du ble født med evnen til å huske 10 tidligere liv? 

Joey Verwey begynte allerede fra hun var 3 år gammel å fortelle detaljerte historier om opplevelser fra 10 av hennes tidligere liv. Hennes forskjellige reinkarnasjonshistorier var så detaljerte og uvanlige at var vanskelig å tro at hun skulle dikte alt sammen opp.

Helt siden hun var liten, har journalister, forskere, psykologer og reinkarnasjonseksperter brukt tid på å jobbe med henne. De har brukt mye tid på å se på hennes tidligere liv og verifisere så mange av historiene hennes som mulig.

Hevder hun levde for rundt 200 millioner år siden

Joey Verweys første liv var som en huleboer som levde for rundt 200 millioner år siden. Hun kunne fortelle minner fra at hun hadde forlatt bein og steinverktøy i forskjellige huler, og fortalte om en opplevelse der hun ble jaget av en dinosaur. Selv om hun aldri hadde vært der i sitt nåværende liv, var hun i stand til å bringe forskere til hulene hun husket fra sitt tidligere liv i Sør-Afrika.

Forskerne ble forskrekket da de kunne verifisere at disse hulene hadde vært tilholdssted for mennesker, i den tidsalderen den lille jenta hadde beskrevet.

To ganger husker Joey å ha levd som en slave i Egypt. Hun kan gi en svært detaljert oversikt over slavehallen på skipene og hvordan de gamle egypterne brukte helt spesielle teknikker for å lage steinveier.

I et annet liv i Sør-Afrika tidlig på 1900-tallet husker Joey å ha vokst opp som barnebarn til president Paul Kruger. Hun husker også at hun hadde 10 barn og 2 ektemenn. Ved undersøkelse av denne utrolige historien ble det ble oppdaget at ett av hennes barn fortsatt var i live og i 90-årene.

Da Joey var 5 år gammel, møtte hun datteren fra et tidligere liv. Kvinnen sa at unge Joey minnet henne om moren hennes, og de to hadde en lang samtale om de forseggjorte detaljene i deres tidligere liv sammen. Kvinnen fortalte at den 5 år gamle jenta kunne fortelle ting, som bare moren hennes kunne visst.

Sjekk ut videoen nedenfor for å lære mer om Joey og hennes utrolige opplevelser med reinkarnasjon, for utrolig til å være sant? Ikke vet vi… 

LES OGSÅ: Pastor overbevist om at sikkerhetskameraet fotograferte en engel

  1. Scott
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com