Forsiden Historier fra livet Den 3 år gamle jenta påstår å ha levd 10 tidligere liv...

Den 3 år gamle jenta påstår å ha levd 10 tidligere liv – Detaljene hun kan formidle er forbausende….

Kan du se for deg hvordan det ville være å bli født med evnen til å huske et tidligere liv? Hva om du ble født med evnen til å huske 10 tidligere liv? 

Joey Verwey begynte allerede fra hun var 3 år gammel å fortelle detaljerte historier om opplevelser fra 10 av hennes tidligere liv. Hennes forskjellige reinkarnasjonshistorier var så detaljerte og uvanlige at var vanskelig å tro at hun skulle dikte alt sammen opp.

Helt siden hun var liten, har journalister, forskere, psykologer og reinkarnasjonseksperter brukt tid på å jobbe med henne. De har brukt mye tid på å se på hennes tidligere liv og verifisere så mange av historiene hennes som mulig.

Hevder hun levde for rundt 200 millioner år siden

Joey Verweys første liv var som en huleboer som levde for rundt 200 millioner år siden. Hun kunne fortelle minner fra at hun hadde forlatt bein og steinverktøy i forskjellige huler, og fortalte om en opplevelse der hun ble jaget av en dinosaur. Selv om hun aldri hadde vært der i sitt nåværende liv, var hun i stand til å bringe forskere til hulene hun husket fra sitt tidligere liv i Sør-Afrika.

LES OGSÅ
Seksåringen ringte 911 fordi han var ensom. Politiet håndterte det på en helt spesiell måte

Forskerne ble forskrekket da de kunne verifisere at disse hulene hadde vært tilholdssted for mennesker, i den tidsalderen den lille jenta hadde beskrevet.

LES OGSÅ
Kvinne dumpet hunden i søpla for å flytte til kjæresten – nå har hun fått sin straff

To ganger husker Joey å ha levd som en slave i Egypt. Hun kan gi en svært detaljert oversikt over slavehallen på skipene og hvordan de gamle egypterne brukte helt spesielle teknikker for å lage steinveier.

I et annet liv i Sør-Afrika tidlig på 1900-tallet husker Joey å ha vokst opp som barnebarn til president Paul Kruger. Hun husker også at hun hadde 10 barn og 2 ektemenn. Ved undersøkelse av denne utrolige historien ble det ble oppdaget at ett av hennes barn fortsatt var i live og i 90-årene.

Da Joey var 5 år gammel, møtte hun datteren fra et tidligere liv. Kvinnen sa at unge Joey minnet henne om moren hennes, og de to hadde en lang samtale om de forseggjorte detaljene i deres tidligere liv sammen. Kvinnen fortalte at den 5 år gamle jenta kunne fortelle ting, som bare moren hennes kunne visst.

Sjekk ut videoen nedenfor for å lære mer om Joey og hennes utrolige opplevelser med reinkarnasjon, for utrolig til å være sant? Ikke vet vi… 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet