torsdag, februar 20, 2020
Historier fra livet 3 år gammel gutt ble mobbet for sitt røde...

3 år gammel gutt ble mobbet for sitt røde hår – Guttens reaksjon skjærer i hjertet

-

For en forelder må det absolutte mareritt være å oppleve at ens barn blir mobbet. For hva er vel mer hjerteskjærende enn å oppleve at dine egne barn blir utsatt for urettferdighet og mobbing?

Mammaen til en tre år gammel gutt opplevde akkurat dette. I følge Hrtwarming delte hun historien sin med resten av verden via Facebook. Hun ønsker å nå ut til mennesker med et budskap gjennom sønnens historie. For henne er det absolutt viktigste å vise sin egen sønn at det finnes mer godhet enn ondskap i verden.

Du fortjener ikke å leve

Hjertet mitt ble knust i dag. Jeg tok buss nummer 12 da jeg fikk oppleve en grusom hendelse. Det hele dreide seg om en ekkel oppførsel fra en gutt på rundt 13 år, en oppførsel som gikk ut over min 3 år gamle sønn.

Det er ikke første gang han må oppleve noe slik, og dessverre ikke siste gangen heller. Han er en målskive for mange slengbemerkninger.

Grunnen? Fordi han har rødt hår. 

Min elskede gutt ble fortalt at han skulle vært fengslet på grunn av sitt røde hår. Etter å ha slengt denne kommentaren, snudde 13-åringen seg til vennene sine og fortalte høylytt at dersom han selv fikk en unge med rødt hår, skulle han ta livet av barnet.

Gutten min er tre år. Tenk deg hvordan disse ordene høres ut i hans ører. Jeg har selv rødt hår, og kjenner at slike kommentarer gjør noe med meg; jeg kan bare forestille meg hvordan det er for en treåring. Han vokser opp som et offer for mobbing, og spør meg stadig vekk hvorfor det er noe gale med hårfargen hans. Hvorfor liker ikke andre mennesker den?

Det skjærer i mammahjertet når min lille gutt spør meg om jeg ikke kan forandre hårfargen hans slik at andre mennesker kan like han. 

Drømmen hans er å være som broren sin. Han har ikke rød hår..

Jeg klarer ikke lenger å se på hva dette gjør med gutten min. Jeg går ut med historien hans fordi jeg vet at mobbere er i mindretall.

Jeg vil vise gutten min at det finnes mer godhet enn ondskap i verden. 

Jeg vet at det finnes så mange omsorgsfulle og gode mennesker der ute, mennesker som aldri ville finne på å mobbe. Jeg ber dere om å dele historien og vise gutten min hvor vakker han er. Jeg vil bevise ovenfor han hvor mange gode mennesker det er i verden, gjennom Facebook.

Det bør aldri være akseptert å mobbe noen. Ikke på grunn av hårfarge, hudfarge, legning, nasjonalitet, INGENTING. Ikke nå, og aldri i fremtiden. Takk for at du leste historien. Del den gjerne videre. 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...