Forsiden Dyr Victoria (3) forsvant sporløst i vinterkulden - 15 timer senere oppdaget et...

Victoria (3) forsvant sporløst i vinterkulden – 15 timer senere oppdaget et helikopter noe utrolig i skogen

3 år gamle Victoria forsvant fra hjemmet sitt en kjølig vinterdag. Hun gikk seg vill i en stor skog som ligger like bak huset hennes.

Bakgrunnen for at Victoria hadde begynt å gå ut i skogen var at hun trodde at familiens hund, Blue, hadde forsvunnet. Hun ville finne hunden.

Hjembyen var rystet etter nyheten om den forsvunne jenta. Store leteaksjoner ble satt i gang. I 15 uavbrutte timer deltok store styrker i søket etter Victoria, flere helikoptre bisto i arbeidet. Men til ingen nytte. Victoria var sporløst forsvunnet.

Reklame

Plutselig fikk et av helikoptrene øye på noe. Det så ut som en hund som lå inntil et lite menneske. Da de flydde nærmere kunne de se at det var hunden Blue som hadde lagt seg sammenkrøllet rundt lille Victoria.

Da hjelpemannskapet kom frem til de to, lot ikke Blue dem komme nær jenta. Han beskyttet henne både mot kulde og fremmede mennesker. Først da Victoria reiste seg opp og smilte til menneskene, tillot hunden dem å komme nærmere.

Victoria var sterkt nedkjølt og ble sendt direkte til sykehus med helikopter.

Familiehunden Blue reddet utvilsomt livet til den lille jenta. Han hadde lagt seg over Victoria, og lagt slik i timevis. Med temperaturer på minussiden hadde hun ikke overlevd om det ikke var for Blue.

LES OGSÅ
Moren fikk beskjed på sykehuset om at babyen hennes døde. 70 år senere får hun en utenkelig nyhet

DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT