Hjem Dyr Victoria (3) forsvant sporløst i vinterkulden – 15 timer senere oppdaget et helikopter noe utrolig i skogen

Victoria (3) forsvant sporløst i vinterkulden – 15 timer senere oppdaget et helikopter noe utrolig i skogen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

3 år gamle Victoria Bensch forsvant fra hjemmet sitt en kjølig vinterdag. Hun gikk seg vill i en stor skog som ligger like bak huset hennes.

Bakgrunnen for at Victoria hadde begynt å gå ut i skogen var at hun trodde at familiens hund, Blue, hadde forsvunnet. Hun ville finne hunden.

Hjembyen var rystet etter nyheten om den forsvunne jenta. Store leteaksjoner ble satt i gang. I 15 uavbrutte timer deltok store styrker i søket etter Victoria, flere helikoptre bisto i arbeidet. Men til ingen nytte. Victoria var sporløst forsvunnet.

Plutselig fikk et av helikoptrene øye på noe. Det så ut som en hund som lå inntil et lite menneske. Da de flydde nærmere kunne de se at det var hunden Blue som hadde lagt seg sammenkrøllet rundt lille Victoria.

Da hjelpemannskapet kom frem til de to, lot ikke Blue dem komme nær jenta. Han beskyttet henne både mot kulde og fremmede mennesker. Først da Victoria reiste seg opp og smilte til menneskene, tillot hunden dem å komme nærmere.

Victoria var sterkt nedkjølt og ble sendt direkte til sykehus med helikopter.

Familiehunden Blue reddet utvilsomt livet til den lille jenta. Han hadde lagt seg over Victoria, og lagt slik i timevis. Med temperaturer på minussiden hadde hun ikke overlevd om det ikke var for Blue.

DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com