in ,

3-år gammel jente gir faren klar beskjed når han har glemt å legge ned toalettsetet

Helt siden toalettets inntok har kvinner rundt om i verden blitt irriterte når mennene glemmer å legge ned toalettsetet. Men også barn kan tydeligvis irritere seg over dette..

Stjernen i videoen du får se i bunnen av denne artikkelen er en tre år gammel jente som heter Bradlee Rae Hayes. Bradlee skulle på do da hun så noe som gjorde henne veldig opprørt – faren hennes hadde glemt å senke toalettsetet.

Foto: Facebook

Bradlee hadde da ikke tenkt å la dette gå ubemerket hen. I videoen setter hun øynene i faren og spør ham hvor mange ganger hun må forklare han hva man skal gjøre med toalettsetet. Så spør hun ham hvordan det har seg at han fortsetter å gjøre den samme feilen.


Med sitt blonde hår og uskyldige ansikt er Bradlee rett og slett helt bedårende, selv når hun skjeller ut faren sin! Når faren ikke finner en passende unnskyldning for oppførselen sin, fortsetter Bradlee og forteller ham at han rett og slett må begynne å senke toalettsetet.

Foto: Facebook

Og den herlige 3-åringen er ikke ferdig, hun sier streng at hun ikke har tenkt å gjøre jobben hans, og at han må endre oppførselen sin!

Jeremiah, Bradlees stolte far, ser imidlertid ut til å synes det er morsomt. Han krangler med sin lille datter som til slutt sier «pappa, nå hører du på meg» før hun foreleser om hvor nødvendig det er at han legger ned setet «for jentene».

Lærte Jeremia? Det forteller ikke historien noe om, men vi kan alle håpe at den lille jenta klarte å oppdra faren sin på dette området.

Ta en titt på videoen og fortell oss på Facebook hva du synes om Bradlee og hennes lille sak:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Det finnes over 16.000 insekts-arter i Norge – flere hundre nye arter oppdaget de siste åra

Dag Otto Lauritzen

Dag Otto: -Folk må komme seg ut av sofaen