Forsiden Viralt 3-åring plagde livet av medpassasjerene på 8 timers flytur - moren gjorde...

3-åring plagde livet av medpassasjerene på 8 timers flytur – moren gjorde ingenting

-

Velkommen til flyturen fra helvete. 

Jeg er nok ikke alene om å ha irritert meg over skrikende barn på fly. Samtidig kan det være en fortvilet situasjon for småbarnsforeldre når man ikke klarer å roe ned barnet sitt, og man får skulende blikk fra medpassasjerer.

Da kan det være godt med noen velmenende ord og støtte fra de som sitter rundt deg. En helt annen ting er dersom foreldrene ikke gjør det spor til antydning for å roe ned et barn som regelrett plager livet av medpassasjerene på en lang flyreise.

Det var nettopp dette som skjedde på en flyvning mellom Tyskland og USA. En 3 år gammel gutt skrek hysterisk og klatret mellom setene uten at moren gjorde det minste tegn til å roe ned gutten sin.

Filmet situasjonen 

En av passasjerene på flyet, Shane Townley, valgte å filme deler av situasjonen. Hun publiserte videoen på Youtube hvor over 9 millioner mennesker har latt seg irritere over morens manglende evne eller vilje til å styre barnet sitt.

Gutten klatret mellom setene og skrek hysterisk uten at moren tok grep. Foto: Skjermdump / Youtube

Det skal sies at man kan høre moren gjøre noe spede forsøk på å styre barnet sitt. «Ro deg elskling,» kan man høre hun si før hun kommer på hva som er problemet. Internett fungerte ikke i flyet.

LES OGSÅ
Brudens åtte søsken overrasker med dans i bryllupet - Se den sjarmerende opptredenen

«Kan dere få internett til å fungere slik at vi kan bruke iPaden,» spør hun besetningen.

Nedenfor kan du se det «brutale» videoklippet. Hvordan hadde du reagert i en slik situasjon? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook. 

LES OGSÅ
John ble mobbet på grunn av størrelsen - Men når han inntar dansegulvet er det ingen som ler

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .