lørdag, juni 6, 2020

3-åring plagde livet av medpassasjerene på 8 timers flytur – moren gjorde ingenting

Mest lest nå

Velkommen til flyturen fra helvete. 

Jeg er nok ikke alene om å ha irritert meg over skrikende barn på fly. Samtidig kan det være en fortvilet situasjon for småbarnsforeldre når man ikke klarer å roe ned barnet sitt, og man får skulende blikk fra medpassasjerer.

Da kan det være godt med noen velmenende ord og støtte fra de som sitter rundt deg. En helt annen ting er dersom foreldrene ikke gjør det spor til antydning for å roe ned et barn som regelrett plager livet av medpassasjerene på en lang flyreise.


Det var nettopp dette som skjedde på en flyvning mellom Tyskland og USA. En 3 år gammel gutt skrek hysterisk og klatret mellom setene uten at moren gjorde det minste tegn til å roe ned gutten sin.

Filmet situasjonen 

En av passasjerene på flyet, Shane Townley, valgte å filme deler av situasjonen. Hun publiserte videoen på Youtube hvor over 9 millioner mennesker har latt seg irritere over morens manglende evne eller vilje til å styre barnet sitt.

LES OGSÅ: Grensesetting og rutiner – Her er 9 tips til oppdragelsen

Gutten klatret mellom setene og skrek hysterisk uten at moren tok grep. Foto: Skjermdump / Youtube

Det skal sies at man kan høre moren gjøre noe spede forsøk på å styre barnet sitt. «Ro deg elskling,» kan man høre hun si før hun kommer på hva som er problemet. Internett fungerte ikke i flyet.

«Kan dere få internett til å fungere slik at vi kan bruke iPaden,» spør hun besetningen.

Nedenfor kan du se det «brutale» videoklippet. Hvordan hadde du reagert i en slik situasjon? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook. 

LES OGSÅ: Ekspert: Dagens barneoppdragelse er fullstendig krise – Her er 5 tips alle småbarnsforeldre burde få med seg

129,805FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter