in

3-åringen kjefter på faren: «Du har glemt toalettsetet igjen»!

Det er et kjent scenario for mange kvinner – du går inn på badet for å gjøre ditt fornødne, og oppdager for sent at toalettsetet ikke er lagt ned. Det blir både en kald og ekkel opplevelse.

Mange kvinner irriterer seg grønn over menn som stadig vekk glemmer å legge ned toalettsetet etter toalettbesøk. Men det skal vise seg at det ikke bare er de voksne som irriterer seg over dette.

Treåringen Bradlee Rae Hayes får en dag nok av å stadig vekk møte et toalett med toalettsetet oppe, nå er hun lei av at pappaen hennes glemmer seg hele tiden til tross for mange påminnelser, og ser seg nødt til å ta dette opp med han.


Jeremiah, pappa til Bradlee, synes det et er morsomt å bli irettesatt av sin 3 år gamle datter og tar frem mobilen for å filme henne. Han legger deretter ut videoen på nettet, og tre-åringen har siden fått mange til å trekke på smilebåndet.

Foto: YouTube

I videoen spør Bradlee pappaen om hvor mange ganger han har tenkt å la setet stå oppe og ikke høre på henne. Hun lurer på hvordan det kan ha seg at han hele tiden gjør samme feilen. Når faren ikke klarer å finne en god unnskyldning fortsetter en oppgitt Bradlee sin skjennepreken. Hun ser strengt på faren og forteller at hun ikke kommer til å gjøre hans jobb, det må han klare selv.

Jeremia argumenterer med datteren, og da sier hun skarpt: «Pappa, nå hører du på meg. Det er nødvendig at du legger ned setet for jentene som skal på toalettet».

Lærte Jeremiah til slutt? Det sier videoen ingenting om, men vi kan jo håpe at det hjalp å få en så tydelig og streng beskjed av sin datter.

Se den herlige videoen her:

Er du enig med Bradlee? Del gjerne videoen videre!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

erna solberg

Erna avlyser påskeferien – Jonas drar på hytta

Espen Nakstad

Nakstad: Dette kan skje om ikke smitten går ned