tirsdag, oktober 27, 2020

3 gode tips for kjøp av aksjer

Mest lest nå

Går du og leker med ideen om å tjene penger på aksjer, men vet ikke helt hvordan du kommer i gang med å tjene penger på aksjehandel? I denne artikkelen vil vi komme med 3 gode tips for aksjehandel, slik at du kan foreta kjøp og salg av aksjer med litt bedre grunnleggende kunnskap enn du har nå. Og på den måten er du bedre rustet til å unngå de vanligste nybegynnerfeilene.

Kjøp aksjer som du kjenner godt

Hvis du skal begynne å kjøpe aksjer, må du huske å kjøpe aksjer i selskaper som du faktisk kjenner godt selv. Mange kjøper aksjer i selskaper som de får anbefalt av venner og bekjente, noe som er en stor feil fordi du ikke engang vet hvorfor du kjøper disse aksjene, bortsett fra å ha dem anbefalt. Et godt aksjetips er derfor at du bør bli kjent med hvorfor du kjøper disse aksjene, slik at du vet hva du skal gjøre i tilfelle potensielle fall eller økninger.


Finn en god megler på nettet

Når du skal handle med aksjer, har det tidligere fungert på den måten at man kjøpte aksjer gjennom banken sin. Men dette er en trend som er i ferd med å snu, ettersom deres online meglerplattformer ofte er for dyre og for lite brukervennlige. Og mange mener de ikke er spesielt gode til å følge med i tiden, med dyre kurtasjer og gebyrer og plattformer som ser ut som om de er 5 år på etterskudd.

Kjøp de beste aksjene for deg

Hvis du vil investere i de beste aksjene på lang sikt, finnes det mange forskjellige strategier. Men uansett hvilken strategi du velger, bør du velge den strategien du føler er best for deg og ditt temperament. På den måten slipper du å ligge våken om natten, og i stedet alltid ha ro og sjelefred. Kjøp og salg av aksjer skal ikke gå på helsa løs, så det er viktig at du er komfortabel med både oppsettet og hvor du har kjøpt aksjer. Det finnes i dag mange gode muligheter for å handle med aksjer på en etisk og moralsk forsvarlig måte, noe som selvfølgelig også kan gjøre man slipper unødvendige bekymringer.

Men det viktigste er selvfølgelig at man ikke investerer for mange penger. Man sier at penger ikke er alt, men penger kan fort føre til manglende nattesøvn og grå hår. Sett av et visst beløp du føler du kan bruke på aksjehandel, og hold deg til det.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter