torsdag, oktober 1, 2020

3 menn forsøkte å rane eldre kvinne – oppdager raskt at de har gjort en stor feil

Mest lest nå

5 grunner til at vi elsker og savner Per Fugelli

Den 13. september 2017 døde Norges mest populære samfunnsdebattant og forfatter. Per Fugelli var høyt elsket på grunn av sin unike evne til å...

Alder er bare et tall, er det ikke det man sier? Vel, for 77 år gamle Winifred Peel stemmer det på en prikk.

De tre ungene mennene som trodde de skulle få en enkel jobb med å rane pensjonisten fikk seg nok en overraskelse for livet.

Den britiske kvinnen viste nemlig at hun slettes ikke er tom for kampånd da de tre unge mennene forsøkte å rane henne ved en minibank.


Hun hadde akkurat fått ut rundt 2000 kroner da mennene kom bort til henne og ba henne gi fra seg pengene. 77-åringen hadde ingen planer om å følge ordren.

Ifølge britiske Metro tok hun tak i kragen til en av guttene og banket hodet hans tre ganger i bankautomaten.

Piper Dumitru, Florin Geblescu og Felix Stoica, alle fra Manchester, ble tiltalt og dømt for ransforsøk etter hendelsen.

Pensjonisten lot seg ikke pille på nesa.

Trodde hun var et lett bytte

Aktor William Beardmore sa til Liverpool Crown Court at ungdommene dro rundt i byen, på utkikk etter det de omtalte som «enkle bytter.»

Da de så at Winifred tok ut penger i minibanken, trodde de at raske penger kom deres vei.

Under rettsaken uttalte aktor, ifølge Metro:

– Offeret (Winifred Peel) forsto at noe ikke stemte. En mann presset henne slik at hun mistet balansen. Hun så opp på mannen og hun kjente ham igjen fordi hun hadde sett denne mannen i banken før.

Winifred ble deretter tvunget til å handle raskt da hun forsto at hun ble ranet, hun oppdaget også at to andre unge menn hadde stilt seg ved siden av henne.

Den eldre kvinnens sjokk gikk raskt over til aggresjon, hun tok deretter tak i ungdommens kragen og banket hodet hans i minibanken tre ganger. De to andre mennene prøvde å stoppe henne, men i mellomtiden var politiet blitt tilkalt til åstedet.

De tre mennene løp bort, men ble pågrepet kort tid etter. 77-år gamle Winifred Peel hadde klart å stoppe mennene fra å rane henne.

– De bryr seg ikke om hvordan dette ville påvirke meg. Jeg vil definitivt si at dette har forandret livet mitt. Jeg vil aldri ha den tilliten til medmennesker som jeg en gang hadde, sa Winifred i retten, ifølge Metro.

Alle de tre unge mennene ble dømt for forsøk på ran.

Er det ikke godt å lese om historier hvor rettferdigheten seirer? Jeg håper de tre mennene lærte seg en lekse, og at Winifred har fått tilbake troen på menneskeheten!

Denne dama lar seg ihvertfall ikke pille på nesa…

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter