in ,

3 unge menn ser en hjemløs mann som gråter. Da gjør de noe enestående som kan være en inspirasjon for oss alle!

Ryan Cook, 19, og kameratene hans Joshua Mechell og Alberto Montiel forteller at de fikk øye på en hjemløs mann som satt og gråt inne på en restaurant.

Facebook forklarer Ryan at mannen ikke hadde penger til mat. Kameratene bestemte seg da for å spandere et gavekort på restauranten til den fortvilte mannen.


«Han hadde en utslitt bibel foran seg på bordet, et bilde av Jesus og noen småpenger han satt og telte på. De ansatte fortalte oss at denne mannen kom til restauranten hver dag, uten å kjøpe noe. Han tigget ikke etter mat, ville bare ha vann til hunden sin,» skriver Ryan.

Ryan skriver videre at han og kameratene også gikk ut til en nærliggende sportsbutikk og kjøpte en varm jakke, en hatt, tre skjorter og et førstehjelpsskrin.

«Da vi ga tingene til han sa han at dette nesten var som jul. Han hadde ikke fått noe til foregående jul. Jeg sa at han kunne anse det som en sen julegave. Vi ønsker bare å være et godt eksempel. Ikke vær egoistisk. Gjør gode gjerninger for andre mennesker, og verden vil bli et bedre sted å leve.»

Den hjemløse mannen var så glad for ungdommenes gest at han umiddelbart prøvde jakken på.

Foto: Facebook

Guttene håper at deres historie kan inspirere andre mennesker. Se den rørende videoen nedenfor, og DEL historien videre!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Veien til et lykkelig, langvarig forhold

Beskyttende schæfer hjelper kattunge med å komme seg opp trappen