søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet 3 unge menn ser en hjemløs mann som gråter....

3 unge menn ser en hjemløs mann som gråter. Da gjør de noe enestående som kan være en inspirasjon for oss alle!

-

Ryan Cook, 19, og kameratene hans Joshua Mechell og Alberto Montiel forteller at de fikk øye på en hjemløs mann som satt og gråt inne på en restaurant.

Facebook forklarer Ryan at mannen ikke hadde penger til mat. Kameratene bestemte seg da for å spandere et gavekort på restauranten til den fortvilte mannen.

«Han hadde en utslitt bibel foran seg på bordet, et bilde av Jesus og noen småpenger han satt og telte på. De ansatte fortalte oss at denne mannen kom til restauranten hver dag, uten å kjøpe noe. Han tigget ikke etter mat, ville bare ha vann til hunden sin,» skriver Ryan.

Ryan skriver videre at han og kameratene også gikk ut til en nærliggende sportsbutikk og kjøpte en varm jakke, en hatt, tre skjorter og et førstehjelpsskrin.

«Da vi ga tingene til han sa han at dette nesten var som jul. Han hadde ikke fått noe til foregående jul. Jeg sa at han kunne anse det som en sen julegave. Vi ønsker bare å være et godt eksempel. Ikke vær egoistisk. Gjør gode gjerninger for andre mennesker, og verden vil bli et bedre sted å leve.»

Den hjemløse mannen var så glad for ungdommenes gest at han umiddelbart prøvde jakken på.

Foto: Facebook

Guttene håper at deres historie kan inspirere andre mennesker. Se den rørende videoen nedenfor, og DEL historien videre!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...