søndag, september 20, 2020

30 julegavetips du må vite om i 2019

Mest lest nå

Julen nærmer seg, og selv om det ikke er med stormskritt riktig enda så har vi kommet til den tiden da det er på tide å ta seg selv i nakken og starte planleggingen av julegavene. Ønsker du å unngå stress i desember og samtidig finne de helt riktige gavene til de du er glad i, er planlegging alfa og omega. Noe annet som er stressreduserende er å handle på nettet, slik at du slipper å løpe fra butikk til butikk.

Vi har gjort jobben for deg, og funnet frem til ikke mindre enn 30 julegavetips som vil bringe frem smil og glede i 2019. Sett deg ned, les listen og begynn planleggingen. Så kan du bruke selve julemåneden på andre hyggelige og stressfrie juleaktiviteter.


1. Til estetikeren – Stripet duk til bordet

Skal du kjøpe julegave til en som elsker å pynte og dekke bord? Kanskje du trenger julegavetips til mamma? En stor, vakker, stripet bordduk kan være midt i blinken. Da kan hun dekke et vakkert bord hver gang hun har invitert familie eller venner til middag. Duken passer inn i alle interiører, og hjelper estetikeren med å dekke det vakre bordet hver eneste gang.

2.  Til den trendy: Vakker veggklokke fra House Doctor

Her er en idé snappet opp fra nettsiden fineshelfs julegavetips: Veldig mange av oss har en smarttelefon som alltid viser tiden. Samtidig er det mange av oss som gjerne vil tilbake til litt roligere tider og som ønsker å legge bort telefonen, i alle fall deler av dagen. Derfor er et veggur et flott julegavetips. Ta tiden tilbake, og nyt en gjenstand som er både vakker og funksjonell uten at den stjeler tiden din.

3.Til den travle: Selvvannende potter fra Holmegaard

Det er ikke alltid lett med julegavetips til venninne, men har du en du skal kjøpe gave til har vi et supert et til deg her. Den grønne bølgen har kommet for å bli, og grønne planter er både vakre og nyttige. Dog har vi ikke alltid tid til å stelle dem. Har du en venninne som elsker grønne planter, men som er travel vil selvvannende potter gjøre lykke.

4.Til den tekniske kaffeelskeren: kaffetrakter fra KitchenAid

Det finnes de som er glad i kaffe, og så er det de som er elsker kaffe og går høyt opp i prosessen bak det å lage god kaffe. Trenger du et julegavetips til en person i sistnevnte kategori, kan en vakker kaffetrakter være tingen. Her kan kaffeelskeren virkelig benytte seg av tekniske innstillinger som gjør at kaffen blir akkurat slik han eller hun vil ha den.

5. Til den opphengte: hengende krukker fra Holmegaard

En hengende krukke er et flott julegavetips til henne som elsker grønne planter og et rent stiluttrykk. Disse krukkene fra Holmegaard kan brukes til langt mer enn planter, og passer inn i alle hjem der estetikken og sansen for det naturlige er viktige elementer. Heng planter i et par av disse krukkene ved sminkespeilet hennes, det vil garantert skape en ekstra behagelig atmosfære rundt morgenstellet.

6. Til kjøkkenskriveren: Kjøkkenhåndkle fra Lexington Company

Oppvasken er alltid kjedelig, men det er lettere å få hjelp dersom du kan friste med noen flotte kjøkkenhåndkle. Disse fra Lexington Company er et julegavetips som garantert vil sørge for at det blir lettere å gjøre den kjedelige jobben, og i tillegg pynter de godt opp på ethvert kjøkken. Et utmerket julegavetips til han som står ved din side, også under oppvasken.

7.Til syvsoveren: Deilig sengetøy i bomull

Det er viktig å sove godt, og det er lettere å få skjønnhetssøvnen når sengen er oppredd med herlig sengetøy. Dette er julegavetipset som fungerer uansett hvem du skal gi gave til. Den rene stilen sørger for å gi et løft til ethvert soverom, og selv Jon Blund klarer neppe å holde seg unna.

8. Til teelskeren: Tekoker fra OBH Nordica

9.Til matelskeren: Salt og pepper i messing

10. Til frossenpinnen: Varmende skjerf

Du har helt sikkert minst en frossenpinn som du trenger et julegavetips til. Kanskje din frossenpinn også elsker Skottland og de vakre, tradisjonelle mønstrene derfra. Dette skjerfet er et godt julegavetips til han, men passer også til en venninne. Det vil holde mottakeren varm gjennom hele vinteren, og tenke på deg hver gang skjerfet brukes!

11.Til den som er glad i god drikke: Sett for ginelskere

Veldig mange blant oss setter pris på både god mat og god drikke, og vi vil gjerne lære mer om det vi er interessert i. Et sett som blant annet inneholder notatbok for egne notater er et godt julegavetips til enhver som er glad i gin. Dette er en hyggelig aktivitet som gir kunnskap, og som kan gjøres sammen med gode venner.

12. Til den estetiske kaffeelskeren: Pulcina kaffetrakter

Dette er et utrolig godt julegavetips til mor som elsker kaffe, men som samtidig vil at kaffetrakteren skal være estetisk og ta seg godt ut på bordet. Med denne får hun både god kaffe, og en trakter som passer like godt på kjøkkenbordet som på spisebordet. Denne må hun definitivt ikke gjemme i et skap.

13.Til han med kalde føtter: Tøfler i skinn fra Hush Puppies

Kalde innegulv er veldig ubehagelig, og derfor er tøfler i skinn et godt juletips til far. Her sørger du for at han holder seg varm på beina, samtidig som han ser flott ut. Problemet vil heller være at han glemmer å ta dem av!

14.Til hun som vil ha frokost på sengen: Brett fra Olle Eksell

Enkelte elsker å få frokost på sengen, eller lage den selv og så spise den i sengen sammen med dagens aviser, en god bok eller i selskap med partneren. Et serveringsbrett er nyttig for å få med seg mat og drikke, og i tillegg ser det vakkert ut. Et godt julegavetips til alle som elsker lange søndagsfrokoster i sengen!

15.Til den fargeglade: Krus fra Mateus

Farger har blitt trendy igjen, og disse krusene med sterke farger og et flott boblemønster er et godt julegavetips til alle som er glad i å omgi seg med farger. Kruset er håndlaget og godt å holde i, og sørger for at personen som bruker det blir i godt humør!

16.Til den tidløse: Salt- og pepperkvern fra Georg Jensen

Dette er julegavetipset som faller i smak hos alle mottakere, uansett alder og kjønn. Salt- og pepperkvern i tidløst design passer på ethvert bord uansett hvordan stilen ellers er. Disse tar seg like flott ut til hverdags som til fest.

17. Til den som elsker å tenne lys: Lysestake fra Hilke Collection

Vakre lysestaker er det ingen som får nok av. Dette julegavetipset passer til både lange stearinlys og telys. I tillegg er selve stakene utrolig vakre og dekorative i seg selv. Vakkert design som skaper varme i alle de månedene vi tenner lys for å gjøre det hyggelig inne.

18.Til partyelskeren: Vinopptrekker i messing

Alle som liker god drikke eller som liker å holde fester der det serveres god drikke vil elske en vakker vinopptrekker. Denne gjør både jobben og tar seg godt ut mens den venter på flere flasker å trekke opp. Et godt julegavetips til alle som elsker at praktiske gjenstander også er vakre.

19.Til matkunstneren: Knivsett i 3 deler

Dersom du er på jakt etter et julegavetips til noen som nettopp har flyttet for seg selv og skal begynne å lage mat hver dag, eller til noen som elsker å lage mat men som alltid klager over at utstyret er for dårlig, vil dette knivsettet være midt i blinken. Her er de tre knivene som trengs for å gjøre matlagingen til en drøm!

20.Til den lekne: Bondesjakk

Voksne kan også være lekne, og et spill er et utmerket tidsfordriv. Bondesjakk er et klassisk spill som passer alle aldre. Dette julegavetipset er en ekstra vakker variant som tar seg godt ut som pynt når det ikke er i bruk.

21.Til designelskeren: Termos fra Stelton

Liker mammaen din, søsteren eller venninnen din å brygge seg god te eller kaffe? Da er en termos fra Stelton et godt julegavetips. Denne er en klassiker for alle som elsker at bruksgjenstandene har et vakkert design som holder seg år etter år. I tillegg holder både teen og kaffen seg varm lenge.

22.Til naturelskeren: Skjærebrett i tre

Å ta naturen med inn er en interiørtrend som blir mer og mer populær. Vakre skjærebrett eller serveringsbrett i tre er derfor et utmerket julegavetips. Med disse kan gavemottakeren dekke vakre bord der trefjelen brukes til å servere godt brød, skinke eller deilige oster. Kanskje du blir invitert?

23.Til insektselskeren: Et biehotell

I år har det vært mye snakk om at vi alle må bidra til å redde biene og andre insekter. Dette kan blant annet gjøres med et vakkert biehotell, som garantert gjør både biene og mottakeren av gaven fornøyde.

24.Til den matglade: Bestikk i 16 deler

Kjenner du noen som nettopp har flyttet hjemmefra eller som alltid klager over at bestikket de eier ikke er optimalt? Da er et bestikksett i 16 deler et perfekt julegavetips. Det vi har plukket ut her har et tidløs design som passer inn hos de fleste. Gi bort en gave mottakeren vil sette pris på hver eneste dag hele året!

25.Til blomsterelskeren: Vakker blomstervase i sølv

Blomster eller dekorative grener er vakre detaljer i hjemmet, men de krever også at du har noe å ha dem i. En vakker blomstervase som bidrar til å gjøre buketten enda vakrere er et utmerket julegavetips, dersom du skal gi bort en gave til en du vet elsker blomster.

26.Til moteelskeren: Boken om Chanels kolleksjoner

Dette er årets julegavetips til alle moteelskere. Her kan de lese om moteikonet Chanel og historien bak flere av hennes mest berømte kolleksjoner. Les om hennes berømte parfyme, som fremdeles er en bestselger eller noe av det andre denne briljante hjernen skapte.

27.Til den som inviterer på søndagsmiddag: Jerngryte fra Orrefors

I mange familier er søndagsmiddagen en sterk tradisjon der store og små samles rundt bordet. Da er det ofte både tidsbesparende og populært å servere en god gryterett eller suppe, og dette gjøres best i en vakker jerngryte som du attpåtil kan sette rett på bordet. Årets julegavetips er derfor en jerngryte fra Orrefors.

28.Til yogaelskeren: Yogamatte fra Yogiraj

Yoga har blitt en populær treningsform, og det er kanskje ikke så rart. Vi stresser så mye i vår moderne tilværelse, og trenger derfor noe som kan roe oss ned og hjelpe oss med å holde fokus. En deilig yogamatte er et fint julegavetips til en du er glad i som enten elsker yoga eller som alltid har snakket om å begynne med denne østlige treningsformen.

29.Til den miljøbevisste: Ta-med-kopp fra Eva Solo

Vi kommer ikke utenom at vi alle trenger å bli mer miljøbevisste, og plast er en av de tingene vi ønsker å stoppe bruken av. Julegavetipset er derfor en flott ta-med-kopp som passer til varme drikker. Dermed blir det lett å ta med seg en kaffe eller en te ut av huset. Både miljø og lommebok blir lykkelig!

30.Til han eller hun med hjemmekontor: Wave Desk Organiser

Det er stadig flere som har hjemmekontor, og da er det ekstra hyggelig å sørge for at hjemmekontoret er både praktisk og innbydende. En holder som hjelper til med å holde orden på skrivebordet er et utmerket julegavetips.

Bonustips: Plakat til en du er glad i

plakat

Plakater har de siste årene blitt et populært interiør for å pryde veggene. Hos Plakatbar finner du mange flotte plakater som kan utfylle stueveggen, kjøkkenet, kontoret eller barnerommet. Her finner du også mange koselige tekstplakater som kan gies bort til noen du er glad i. Hva en en plakat til mamma, pappa, bestemor, bestefar, tante, eller kanskje en venn? En perfekt julegave!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter