Shane Kielion var en soldat i den amerikanske marinen. 15 november 2004 ble han drept av en sniper i kampen om Fallujah. 30 minutter etter at Shane døde ble sønnen hans, Shane junior født. 

Mamma April opplevde både enorm glede og sorg på en og samme tid. Hun fikk en sønn men mistet mannen sin og faren til barnet. På denne dagen i 2004 lovet hun seg selv at hun skulle hedre minnet om Shane. I videoen fra 2004 holder hun den nyfødte og sier: «Jeg vil at min sønn skal vite hvor fantastisk hans pappa var.»

Elleve år senere ser Shane junior på sin døde far som sitt idol. «Noen ganger blir jeg trist, men for det meste av tiden så tenker jeg ikke på de dumme tingene, jeg tenker på de gode tingene jeg har blitt fortalt om min far», sier Shane til WOWT.

Helt nylig fikk Shane junior muligheten til å ha det nærmeste han kommer en samtale med sin far. Moren hadde spart på en gammel videotape som viser faren rett før han dro ut i krigen. I filmen leser faren tre barnebøker til sin ufødte gutt.

Han ser inn i kamera og leser til sin sønn. «Her kommer en historie om noen virkelige hverdagshelter. Veiv med flagget ditt når de går forbi deg..»

Når faren spilte inn denne videoen så visste han ikke hvordan fremtiden skulle bli. Han sier til sin sønn: «Beklager at jeg ikke kan være der. Jeg vil se deg i april eller mai. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Ser deg i april. Jeg elsker deg min sønn. Elsker deg.» 

Shane junior fikk aldri treffe sin far, men med denne gesten så fikk han et lite innblikk i hvem faren var.

Se den rørende videoen her, og DEL den gjerne videre.

Loading…