Hjem Historier fra livet 34 år gammel mann veier over 300 kilo: – Jeg ender nok opp med å spise meg ihjel. Skylder på faren

34 år gammel mann veier over 300 kilo: – Jeg ender nok opp med å spise meg ihjel. Skylder på faren

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

– Jeg ender nok opp med å spise meg ihjel.

Det er den 34 år gamle Casey King som forteller dette i TLC-programmet «Family by the Ton», et program hvor man følger overvektige amerikanske familier og deres kamp mot kiloene.

Casey har alltid vært stor. Allerede på skolen veide han nærmere 150 kilo, og det ble ikke bedre da han begynte å arbeide. Jobben han fikk var på en restaurant, hvor han endte opp med å forsyne seg av take-away rettene så mye han orket, hvilket til sist endte opp med at han veide godt over 200 kilo – og – ironisk nok – ikke kunne arbeide lenger.

Casey i tenårene. Foto: Skjermdump Youtube

Han bodde på den tiden hos sin mor som satte som krav at enten måtte han jobbe – eller flytte.

Den overvektige Casey så ingen annen løsning enn å flytte inn hos sin far, hvor alt gikk fra vondt til verre. Her består hverdagene i å spise, sove, se på tv og spille. Naken. Casey har vært åpen om at han skylder mye av overvekten på sin far, som ikke setter grenser for spisingen hans.

Jeg våkner omkring klokken 12 og finner med det samme ut av hva jeg vil spise. Deretter er det tv, videospill og seng. Det er ikke mye aktivitet, forteller Casey til TLC.

Faren bor i Georgia hvor det er for varmt til å kle på seg, men Casey ser ikke det helt store problemet med det.

Jeg sitter der bare, naken, fri som man kan være, og ingen sjenerer meg – døren er lukket, så alt er godt, forteller Casey.

Med et kosthold som hovedsakelig består av sushi i bøttevis, kylling, pizza og annen junkfood, veier Casey nå over 300 kilo, og han ser ikke lyst på fremtiden.

Du kan selv se innslaget hos TLC i videoen nedenfor, og del gjerne for å advare andre mot hva faren ved for mye passivitet og feil kosthold kan medføre.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com