Forsiden Historier fra livet 34 år gammel mann veier over 300 kilo: - Jeg ender nok...

34 år gammel mann veier over 300 kilo: – Jeg ender nok opp med å spise meg ihjel. Skylder på faren

– Jeg ender nok opp med å spise meg ihjel.

Det er den 34 år gamle Casey King som forteller dette i TLC-programmet «Family by the Ton», et program hvor man følger overvektige amerikanske familier og deres kamp mot kiloene.

Casey har alltid vært stor. Allerede på skolen veide han nærmere 150 kilo, og det ble ikke bedre da han begynte å arbeide. Jobben han fikk var på en restaurant, hvor han endte opp med å forsyne seg av take-away rettene så mye han orket, hvilket til sist endte opp med at han veide godt over 200 kilo – og – ironisk nok – ikke kunne arbeide lenger.

Casey i tenårene. Foto: Skjermdump Youtube

Han bodde på den tiden hos sin mor som satte som krav at enten måtte han jobbe – eller flytte.

Den overvektige Casey så ingen annen løsning enn å flytte inn hos sin far, hvor alt gikk fra vondt til verre. Her består hverdagene i å spise, sove, se på tv og spille. Naken. Casey har vært åpen om at han skylder mye av overvekten på sin far, som ikke setter grenser for spisingen hans.

LES OGSÅ
Foreldrene ble tilbudt abort men nektet - se på sønnen nå
LES OGSÅ
Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Jeg våkner omkring klokken 12 og finner med det samme ut av hva jeg vil spise. Deretter er det tv, videospill og seng. Det er ikke mye aktivitet, forteller Casey til TLC.

Faren bor i Georgia hvor det er for varmt til å kle på seg, men Casey ser ikke det helt store problemet med det.

Jeg sitter der bare, naken, fri som man kan være, og ingen sjenerer meg – døren er lukket, så alt er godt, forteller Casey.

Med et kosthold som hovedsakelig består av sushi i bøttevis, kylling, pizza og annen junkfood, veier Casey nå over 300 kilo, og han ser ikke lyst på fremtiden.

Du kan selv se innslaget hos TLC i videoen nedenfor, og del gjerne for å advare andre mot hva faren ved for mye passivitet og feil kosthold kan medføre.

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet