lørdag, juni 12, 2021

37-åringens verdensrekord: fødte 10 barn på en gang

Mest lest nå

Synes du fødselen var en prøvelse? Da bør du sende noen tanker til Gosiame Thamara Sithole.

Den 37-år gamle kvinnen fra Sør-Afrika er nå 12-barnsmor etter at hun tidligere denne måneden satte en noe uvanlig verdensrekord. Ifølge den britiske avisen The Mirror fødte hun nemlig hele 10 barn på en gang.


Syv gutter og tre jenter.

Fra før har Gosiame et tvillingpar på seks år.

Trodde det var sekslinger

Den rekordstore fødselen skal ha funnet sted i Pretoria i Sør-Afrika. Og selv legene skal ha blitt overrasket over antall barn som var i livmoren til kvinnen.

Legene hadde opprinnelig fortalt Gosiame Thamara Sithole at det var seks babyer i livmoren hennes. Dette tallet ble justert til åtte da hun ble skannet senere i svangerskapet. Så mange som ti babyer var det ingen som hadde forutsett.

For Gosiame har heller ikke graviditet vært en enkel oppgave. Hun har vært syk, hatt smerter i bein og halsbrann. Hun har også vært bekymret for om hennes ufødte barn ville overleve.

sfsfs

Den sørafrikanske kvinnen skal ha født 10 babyer.

Imidlertid ble alle født i live og vil tilbringe de neste månedene i kuvøse før hun og mannen Teboho Tsotetsi kan ta dem med hjem.

Teboho beskrev seg selv som «lykkelig» og «emosjonell» etter fødselen ovenfor The Mirror.

Den britiske avisen skriver at Gosiame med dette har slått den tidligere verdensrekorden som ble satt forrige måned av Halima Cisse fra Mali, som da fødte ni barn.

Vi tipper det blir en del våkenetter og bleieskift på disse foreldrene de neste årene..

LES OGSÅ: Par fikk 20 barn på 14 måneder: – Vi vil ha minst 100

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter