Hjem Historier fra livet Carly ble diagnostisert med autisme. 11 år senere er foreldrene i sjokk.

Carly ble diagnostisert med autisme. 11 år senere er foreldrene i sjokk.

Foreldrene til Carly Fleischmann oppdaget tidlig at noe var annerledes med datteren deres. Etter hvert fikk de konstantert at hun hadde autisme. Legene mente samtidig at hun var utviklingshemmet og at hun kognitivt aldri ville fungere på høyere nivå enn en seksåring. Hun hadde vanskelig for å bevege seg og kommunisere. Carly sa ikke et ord under hele oppveksten.

Men foreldrene ga aldri opp datteren sin. De kontaktet eksperter og terapeuter. De gjorde sitt ytterste for at jenten skulle få utvikle seg. Det var ikke bare lett, over flere år observerte de nesten ingen utvikling. Når Carly hadde fylt 11 år skjedde det derimot noe som sjokkerte foreldrene. Carly kunne kommunisere – på en måte de aldri hadde visst om.

I dette klippet vises hva som skjedde, det viser hvorfor man aldri skal gi opp noen eller noe man tror på. Se klippet og del det gjerne med noen andre dersom du ble rørt av historien til Carly!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com