Feilsendt epost med katastrofale følger!

248

Jakob Kviste og konen Reidun Kviste var lei av snø og kulde. Nå hadde det ikke gjort annet enn å snø de siste månedene. En dag kommer Reidun glisende hjem fra jobb. Hun forteller Jakob at hun skal på forretningstur til Florida med jobben, de drar om 2 uker!

Jakob blir grønn av misunnelse. Her skal konen flotte seg i Florida, nyte solen og bo på hotell, mens han må gå på arbeid i fabrikken og måke snø om ettermiddagen.

Ikke svarten, tenker Jakob. Han foreslår til konen at han skal ta ut en uke ferie, slik at han kan være sammen med henne i Florida. Konen liker tanken. Jakob går inn på nettet for å booke turen. Dessverre så er flyet som konen skal dra med helt fullt. Det er imidlertid et ledig fly som går to dager tidligere. Jakob slår til. Da kan han i tillegg kose seg med litt alenetid før konen kommer.

Jakob drar. Når han kommer frem så bestemmer han seg for å sende en liten epost til konen for å oppdatere henne. Konen noterte ned eposten sin på en lapp før han dro. Han klarer aldri å huske denne evinnelig lange jobbadressen hennes. Men lappen er søkk borte. Jakob prøver sitt beste for å memorere adressen, han tror han husker den.

Men Jakob husker ikke helt riktig. Han glemmer en dobbelkonsonant i adressen. På Tøyen sitter det en gammel enke, i dyp sorg fordi hun nylig har mistet sin mann. Men enken trøster seg med at mannen nå er på et bedre sted, han har levd et liv etter guds spilleregler. Enken har nettopp blitt lært opp på nettbrett av sin svigersønn, hun har fått epost og koser seg med å lese aviser på nettbrettet.

Plutselig tikker det inn en mail til enken. Jakobs feilsendte mail har nådd henne. Svigersønnen er på besøk på akkurat dette tidspunktet. Han hører et dunk inne fra stuen hvor enken satt med nettbrettet i fanget. Hun ligger stein død på gulvet. Svigersønnen plukker opp nettbrettet og leser mailen som lyser opp fra skjermen.

Min Elskede Kone,
Jeg har akkurat sjekket inn.
Alt er klart for din ankomst i morgen.

Din Kjære Mann
PS. Det er sannelig varmt her nede.

Presisering: Dette er en gammel vits som er omskrevet av sosialnytt.

 

SISTE NYTT