in

39-åring har brukt en halv million på operasjoner for å se ut som idolet sitt, Pamela Anderson

pamela anderson

Georgina Epitropou har gått viralt på Twitter og Instagram etter at hun nylig avslørte at hun har brukt 43.400 pund, altså rundt en halv million kroner, på kosmetisk kirurgi. Hun ønsket å se ut som Pamela Anderson.

Plastisk kirurgi har blitt mer vanlig, og av og til hører vi om noen som tar dette litt lenger enn andre. En av dem er britiske Georgina som med sine mange operasjoner har gått viralt på twitter og instagram.

Hun ønsket å gli inn i kroppen sin som hun vil, og har forvandlet seg til en selvsikker kvinne. Den digitale personligheten føler at en kvinne kan ha rett til å se ut som de vil.


En av de mange nettstedene som har omtalt Georgina er The Sun. Georgina Epitropou insisterer overfor den britiske avisen på at hun får like mye mannlig oppmerksomhet som den ikoniske amerikanske pin-upen.

39-åringen har tidligere tatt flere brystimplantat-jobber, fettsuging, brasiliansk rumpeløft, Botox og fillers.

Hennes forbløffende transformasjon har ført til noen ufrivillige blikk og kommentarer fra publikum, Men hun hevder at hun ikke angrer på å ha gått under kniven.

– Jeg har brukt 28.400 pund på plastisk kirurgi siden jeg begynte, og jeg vil anslå at jeg har brukt 15.000 pund på Botox og filler siden jeg var 30, sier hun til avisa.

Georgina Epitropou

Posted by Joseline Farnandez on Saturday, July 30, 2022

– Jeg får mye oppmerksomhet. Noen ganger er det en blanding av kommentarer, men alle får lov til sin egen mening så det plager meg ikke i det hele tatt. Menn elsker vanligvis utseendet mitt og kvinner hater det, sier hun videre.

Georgina hevder at besettelsen hennes for plastisk kirurgi stammet fra mangel på oppmerksomhet i hennes yngre år.

– Selv om jeg alltid har vært selvsikker, var jeg bare en vanlig jente og ble egentlig aldri sett på. Jeg gikk i ett med tapetet og det var ikke slik jeg ville at livet mitt skulle være, sier hun.

Etter et karriereskifte i 2015 ble Georgia enda mer bevisst på utseendet sitt, men fant ut at hun måtte reise utenlands for å få det utseendet hun ønsket.

– Jeg ble mer fiksert da jeg ble danser i 2015. Det skapte også et ekstra press på å måtte se bra ut, sier hun.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Datteren tok livet av seg selv og sine to barn etter hun rømte fra et destruktivt forhold – nå prøver pappa Anders å hjelpe andre i lignende situasjoner

Mathilde (17) brukte 400 kroner i uka på mat – nå inspirerer hun andre studenter på sosiale medier