Hjem Historier fra livet Det eldre paret har vært gift i 66 år. Da mannen havner på sykehus gjør de noe som rører oss dypt.

Det eldre paret har vært gift i 66 år. Da mannen havner på sykehus gjør de noe som rører oss dypt.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

James Pinegar fikk øye på en 90 år gammel nabo som hadde falt på isen. Da James skulle hjelpe naboen, ramlet han selv. Fallet medførte en skade som James måtte operere. Under operasjonen oppsto det komplikasjoner som førte til en blodinfeksjon. Den eldre mannen var redd han ikke hadde lang tid igjen på denne jord. James var 86 år gammel på dette tidspunktet.

I denne rørende videoen som ble lagt ut på youtube, ber James sin kone, Colleen, om å komme nærmere sengen hans på sykehuset. «Dette er spesielt for meg,» sier han før det blir svært så emosjonelt når James begynner å synge til sin kone: «You are my sunshine, my only sunshine, you make me happy when skies are gray…»

På slutten av klippet gir de hverandre et ømt kyss. En slektning som har overvært det nydelige øyeblikket summerer fint opp følelsene ved å si: «Nå trenger jeg et lommetørkle!»

Videoen ble filmet av parets barnebarn og siden lagt ut på youtube av datteren deres, Linda.

«Det var besøksdag på sykehuset. Min sønn og hans kone var der. Sønnen min ville filme bestefaren sin, som står han veldig nær. Min far er en sentimental mann. Etter blodinfeksjonen følte han at livet ikke kom til å vare mye lenger, han ville derfor synge sangen som liksom er deres sang. Jeg lastet øyeblikket opp på youtube slik at venner og familie kan se hvor høyt min far elsker mamma,» sier Linda til Today.

James kom til hektene og ble helt bra igjen. Vi har forsøkt å finne ut av hvordan det står til med paret i dag, uten å ha klart å spore opp noe informasjon om det. Uansett, dette øyeblikket viser en unik og sterk kjærlighet som har vart i over 66 år mellom to mennesker. Kjente du at dette traff deg, så må du gjerne dele historien videre til vennene dine.

[mashvideo]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com