Hjem Familie 4-år gamle Norah hilste på en gammel mann i butikken – det skulle vise seg å forandre livet hans!

4-år gamle Norah hilste på en gammel mann i butikken – det skulle vise seg å forandre livet hans!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Norah (4) hadde bursdag. Hun dro derfor til butikken sammen med sin mor for å kjøpe godteri til den store dagen. Butikkturen endte med at Norah forandret et annet menneskes liv.

Da Norah og moren gikk rundt i butikken fikk Norah øye på en gammel mann. Hun gikk bort til mannen og sa: «Hei gamle mann! I dag er min bursdag!»

Det som kanskje kan oppfattes som en litt frekk kommentar, ble ifølge CNN, overhodet ikke mottatt slik av den eldre mannen. Det vil si, med det samme foretrakk ikke mannen en eneste mine. Han fremsto som trist mens han så på Norah. Han skalv på leppene mens han stotret frem:

«Hei lille jente. Hvor gammel blir du dag da?» Det var starten på en samtale mellom de to, en samtale som endte med en klem.

Norah hadde gjort en forskjell i hverdagen for den gamle mannen. Moren til Norah, Tara Wood tok et bilde av datteren og mannen. Dette bildet lastet hun senere opp på Facebook. Det herlige bildet delte seg i full fart, og noen gjenkjente hvem den gamle mannen på bildet var. Det ga navnet og telefonnummeret hans til Norahs mor.

Dan og Norah traff hverandre på butikken.

Dan og Norah traff hverandre på butikken.

Mannen heter Dan Peterson. Han er 82 år gammel og mistet konen sin for noen måneder siden. Etter at konen gikk bort ble Dan sterkt deprimert, han fant ingen gleder i livet. Men så møtte han Norah.

En kommentar til bildet på Facebook lyder:

«Dette er den første gangen jeg har sett Dan smile, etter at konen hans døde.» 

Selv sier Dan:

«Denne dagen synes jeg så synd på meg selv. Men Norah endret på det.»

En ny livsgnist

Dan gikk til frisøren. Fikk klippet håret og barbert seg. Han var nemlig invitert hjem til Norah og familien. Etter dette har Dan og Norahs familie fått et kjærlig og tett forhold. De besøker hverandre ofte.

Nå har det også feiret thanksgiving sammen.

«Hun har vist meg en dybde av kjærlighet jeg ikke viste fantes», forklarer Dan. 

Tara skriver på Facebook at det har blitt et helt unikt vennskap, og at datteren virkelig bryr seg om den eldre mannen.

«Norah spør hver dag om Dan. Hun bekymrer seg for han. Lurer på om han er ensom, kald eller om han har ost på skivene sine. Hun tenker på alt og vil bare at han skal ha det bra,» skriver moren.

Foto: Facebook

Så lite skal altså til for å endre et annet menneskes liv. Lille Norah bør være en inspirasjon for oss alle! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com