Forsiden Historier fra livet 4-år gammel jente har en alvorlig sykdom. Men når hun hører denne...

4-år gammel jente har en alvorlig sykdom. Men når hun hører denne sangen lyser ansiktet hennes opp!

-

Leah Carroll er en fire år gammel jente fra California. Den lille jenten har i sitt korte liv opplevd mer smerte enn de fleste gjør i løpet av livet.

Leah lider nemlig av en sjelden blodsykdom som gjør at hun har færre hvite blodceller enn andre. På grunn av dette har hun gjennomgått to benmargstransplantasjoner.

I løpet av sine fire år har hun tilbrakt over 300 dager på sykehus. Men denne jenten gir seg ikke, hun er positiv og biter tennene sammen. Sykdommen skal overvinnes!

Leahs store lidenskap er musikk. Hun elsker å synge og har en spesiell favorittlåt, «Overcomer» av artisten Mandisa.

I videoen nedenfor får du se hvordan den lille solstrålen reagerer på låten. Millioner av mennesker har sett videoen og latt seg inspirere av den tøffe jenten.

Vi ønsker henne lykke til videre i livet, du klarer deg Leah! Nyt humøret hennes og del saken videre på Facebook!

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min.
LES OGSÅ
Bussjåfør oppdager student som er i ferd med å begå selvmord - Med ett spørsmål klarer han å snu tankene hennes
Jeg håper du koser deg og lar deg engasjere av sakene som publiseres på Sosialnytt.