søndag, september 27, 2020

Denne kvinnen har en genial løsning til barn som skammer seg over å bruke høreapparat

Mest lest nå

7 øvelser som lindrer isjias-smerter

Isjias-smerter kan være så vonde at man blir helt invalidisert.  Med disse sju øvelsene, kan man lindre smerten, og forhåpentligvis fungere bedre i hverdagen. Isjias-smerter...

Freddie ble født med en CMV-infeksjon. Det førte til at hørselen ble skadet og som 2 måneder gammel baby fikk han sitt første høreapparat.

Da Freddie var fylt 3 år hadde familien samlet sammen nok penger til at de kunne skaffe gutten et Cochlea implantat. Freddie elsket implantatet og ville aldri vært det foruten.

øre1

Mammaen til Freddie fikk høre at andre barn mislikte å måtte bruke hørselapparat på skolen. Dette inspirerte henne til å designe noe som alle barn kan bære med stolthet.

Hun startet firmaet Lugs som nå produserer fancy høreapparat til barn. På hjemmesiden til firmaet skriver hun:


«Vi fant raskt ut at mange familier har problemer med barn som ikke vil bruke høreapparatene fordi de er stygg og er lite tiltrekkende. Vi forsto at her kunne vi gjøre noe for barn med nedsatt hørsel.» 

øre2

Det startet som en hobby med noen klistremerker men er i dag vokst til et levebrød for mamma Sarah. «Å vite at barn ikke bare har på seg hørselapparatene for å høre bedre, men også bærer dem med stolthet, gjør arbeidet verdt det,» sier hun.

øre3

Apparatene har blitt populær verden over og alle koster under 200 kroner.

øre4

Sarah har uten tvil gjort hverdagen lettere for mange hørselskadde barn verden over. Hun fortjener en hyllest! Del gjerne dette med vennene dine slik at flere får se dette nydelige initiativet! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter