in ,

45-åringens livsstils-regime skal gi han kropp som en 18-åring

Skjermbilde: Instagram

Folk har ulike tanker om å eldes. Å bruke litt kremer, farge håret, ikke røyke og prøve å spise ganske sunt, er noe mange gjør. Men teknologigründeren Bryan Johnson (45) fra Texas har tatt det helt til det ekstreme.

Johnson, som kommer fra Texas, er åpenbart ikke er i kategorien som ønsker rynker og litt grått ved tinningene velkommen. Han bruker to millioner dollar i året, tilsvarende rett over 20 millioner kroner, for å reversere aldringsprosessen. Målet? Han vil ha kroppen til en 18-åring.

Reisen dokumenteres på nettsidene hans, og i sosiale medier.


En vanlig dag for Johnson starter klokken 05.00 om morgenen. Folk flest prøver å huske å ta tran. Johnson hiver i seg rundt to dusin kosttilskudd. Utover dette holder han et strengt vegansk kosthold, som en del av en omhyggelig dokumentert prosess.

View this post on Instagram

A post shared by Bryan Johnson (@bryanjohnson_)

Den britiske avisa Daily Mail, som også omtaler det noe ekstreme prosjektet, forteller at Johnson har tatt mer enn 33 000 bilder av tarmene sine, og overvåker alt fra beinvekten til antall nattlige ereksjoner.

Gjennom opplegget som han kaller Blueprint er målet å sikre at hjernen, leveren, nyrene, tenner, hud, hår, penis og endetarm fungerer slik de var da han var 18.

–Blueprint har et slikt potensiale til å redefinere vårt forhold til helse og tid, og vi kan virkelig være på vei til noe dramatisk annerledes og bedre, sier han til Daily Mail.

20 000 situps på 30 minutter

Nylig la han ut en video på sosiale medier der han demonstrerer sin aller nyeste maskin. Han hevder den i løpet av 30 minutter tilsvarer effekten av å ta 20 000 sit-ups, som vel er flere enn de fleste av oss vil ta i løpet av livet.

Johnson samarbeider med et team på over 30 leger og medisinske eksperter som overvåker og tester nesten alle organene hans, og bruker ham som prøvekanin for de nyeste teknologiene innen anti-aldring.

I videoen ser vi Johnson feste seg i det som ser ut til å være en avansert elektrisk muskelstimuleringsmaskin.

@_bryan_johnson_

This machine is the equivalent of 20k sit-ups in 30 mins. Full protocol on my profile

♬ original sound – Bryan Johnson

– Det som føles er at det trekker hele magen ut, og river den ut, sier han.

Overraskende nok er han ikke nevneverdig støl etter og han forteller at magemusklene hans aldri har vært sterkere noen gang.

Har redusert sin biologiske alder med mer enn fem år to år

Johnson og legene hans hevder at 45-åringen i løpet av de to årene han har drevet med Blueprint-prosjektet, har redusert sin generelle alder med mer enn fem år. De påstår han nå har hjertet til en 37-åring, huden til en 28-åring og lungekapasiteten og kosen til en 18-åring.

I 30-årene grunnla gründeren, et enormt suksessfullt selskap som han solgte til eBay i 2013 for 800 millioner dollar.

Bakgrunnen for at Bryan Johnson har gått til så ekstreme tiltak er at han, da han bygget opp tech-selskapet Braintree Payment Solutions han solgte til eBay for 800 millioner dollar, førte en livsstil som ikke var bra for hans generelle velvære.

Han forteller at det usunne livet han levde da, fikk han til å føle seg deprimert og til og med suicidal. Det motiverte gründeren til å lære og forstå mer om hvordan kroppen fungerer.

Han forsøkte ulike varianter, men for to år siden gikk han løs på det ambisiøse prosjektet om å rekonstruere kroppen sin.

1977 kalorier per dag

Foruten at han har et strengt treningsregime, og en streng diett der han kun spiser 1977 kalorier per dag for å holde fettprosenten i kroppen rundt seks prosent, bruker han også briller som blokkerer blått lys i to timer før han legger seg. Og han legger seg selvsagt til samme tid hver dag.

Teamet som assisterer Johnson i det ekstreme eksperimentet ledes av legen Oliver Zolman som forsker på aldringsterapi ved universitetet i Cambridge.

Og Johnson, som i videosnuttene han har delt på sosiale medier innrømmer at han tidligere har vært svak for junk food når kvelden kommer, holder nå et beinhardt regime på kosten. Matinntaket dreier seg om en rutine.

Han foretar en rekke målinger om morgenen for å sjekke hva kroppen hans trenger. Deretter spiser han det som er bra for de biologiske prosessene og organer i kroppen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Jobbet med utviklingshemmede – delte nedverdigende bilder av dem med latter-emojis på sosiale medier

Etter at «bøllehunden» hadde ødelagt for 230 000 kroner ga hundetreneren eierne hans en aha-opplevelse