Hjem Dyr Hver dag kom den fremmede hunden for å sove i kvinnens hus. Når hun oppdaget grunnen måtte hun le!

Hver dag kom den fremmede hunden for å sove i kvinnens hus. Når hun oppdaget grunnen måtte hun le!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En gammel og tilsynelatende trett hund kom luntende inn i hagen min. Halsbåndet og den runde magen avslørte at denne hunden kom fra et hjem som tok seg godt av han.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Hunden virket rolig og grei. Den kom bort til meg og jeg klappet den på hodet. Når jeg skulle gå inn igjen fulgte han etter meg. Jeg lot han bli med inn. Hunden snuste litt rundt i gangen før den fant seg et hjørne hvor han sovnet. En time senere våknet han og gikk til døren, jeg åpnet opp og han gikk sin vei.

Den neste dagen kom han tilbake. Hilste på meg, gikk direkte inn i huset og la seg til å sove på samme plassen som dagen før. Også denne dagen sov han rundt en time. Dette pågikk hver dag i flere uker.

Jeg ble selvfølgelig nysgjerrig på hva dette kom av så jeg festet en lapp til halsbåndet. «Skulle gjerne vite hvem som er eieren til denne nydelige hunden, vet du hvorfor han kommer til meg hver eneste dag for å ta seg en lur?»

hund5

Foto: Explosion

Neste dag kommer han som vanlig tilbake. Det er festet en ny lapp på halsbåndet. «Denne hunden bor i et hus med seks barn. To av dem under tre år – han forsøker bare å ta igjen tapt søvn! Kan han få komme i morgen også?»


Denne historien er sannsynligvis oppdiktet og finnes i flere versjoner. Det spiller egentlig ingen rolle, historien er uansett så morsom at den var verdt å dele! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com