in ,

Han tok seg av konen i 60 år. Da døden kom for å hente henne sa han noe som treffer oss midt i hjertet.

Foto: Mirror

Denne kjærlighetshistorien traff oss rett i hjertet. Floreen og Ed Hale fra New York er et bevis på at livslang kjærlighet faktisk eksisterer. Paret tilbragte 60 år sammen, og selv ikke en olm sykdom klarte å skille dem.

I 1952 traff Floreen og Ed hverandre på en dans. Det var kjærlighet ved første blikk. Ed visste med engang at dette var damen som var ment for han. 


Foto: Mirror
Foto og kilde: Mirror

Da Ed ville fri til Floreen var hennes foreldre svært skeptisk til at datteren skulle gifte seg på daværende tidspunkt. Hun slet med ettervirkningene av en bilulykke, noe som gjorde at hun trengte hjelp for å komme seg gjennom hverdagen. Skulle Ed kunne håndtere dette? Eller ville hun bare bli en byrde for han? Men Ed sa klart i fra om at tilstanden til Floreen ikke var noe problem. Dette var kvinnen i hans liv, han ville gifte seg med henne, uansett om det innebar at han måtte ta seg av henne hver eneste dag.

Ed fridde og paret lovet hverandre å leve livet side om side til døden skilte dem av. 

Foto: Mirror
Foto og kilde: Mirror

Ed sto for innkjøpene og laget mat til sin kone hver enste dag. Han møtte opp på jobben hennes med blomster. Sammen fikk paret to barn.

Foto: Mirror
Foto og kilde: Mirror

Da Ed ble 80 år begynte han å få problemer med nyrene. Han led også av diabetes og hjerteinfarkt. Til tross for sine egne problemer fortsatte han å ta seg av konen. Datteren mener at Ed overlevde fordi han hadde et så sterkt kall om å være der for sin kjære.

Men Ed ble dårligere. Da han var fylt 83 år havnet han på sykehus med nyresvikt. Ikke mange dager senere ble Floreen rammet av et hjerteinfarkt. Hun ble innlagt på et annet sykehus enn mannen lå på. De ble plassert langt bort fra hverandre. 

Foto: Mirror
Foto og kilde: Mirror

Ed var ikke sterk nok til å bli forflyttet. Allikevel insisterte han på å få være nær sin kone. Sykehusene var enig; dette måtte de få til. Ed ble flyttet med ambulanse og paret fikk ligge på samme sykehus – i nabosenger.

Foto: Mirror
Foto og kilde: Mirror

Sengene ble plassert slik at de kunne holde hverandre i hendene. Men Floreen var svak. Hun døde i denne sengen, mens hun holdt ektemannen i hånden. 

Foto: Mirror
Foto og kilde: Mirror

Ed`s siste ord til konen var: «Om du drar, drar jeg sammen med deg». Og slik ble det. Dagen etter døde også Ed. 

Foto: Mirror
Foto og kilde: Mirror

Ed og Floreen ble begravet sammen. Familien fant stor trøst i at foreldrene fikk tilbringe sine siste timer side ved side. Ikke bare levde de hele livet sitt sammen, de gikk også døden i møte; sammen. 

Denne bemerkelsesverdige historien gjorde noe med oss. Del den gjerne videre med dine venner – et fantastisk eksempel på hva ekte kjærlighet er!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Han var livredd for babyen når hunden var i nærheten. Det han opplevde forandret alt!

Hesten oppdager et basseng. Hans neste steg? Dette er så herlig!