Hjem Familie 5 år gamle Jonathan fikk kreft for 3 år siden – Nå er han endelig frisk!

5 år gamle Jonathan fikk kreft for 3 år siden – Nå er han endelig frisk!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Denne gutten har hatt en tøff start på livet. Han er bare fem år gammel, men har gjennom de få årene allerede kjempet hardere for livet enn de fleste av oss.

Kreft er en grusom sykdom som alt for mange blir rammet av og sykdommen bryr seg lite om alderen til ofrene. Dette er historien om Jonathan Whetstone, som fikk påvist kreft allerede da han var to år gammel. Siden da har livet hans vært et rent helvete. Det er ikke ofte vi benytter dette uttrykket, men det er få uttrykk som beskriver bedre hvordan Jonathans liv har vært til nå.

Da Jonathan var bare 22 måneder gammel, ble livet gradvis snudd på hodet for gutten og familien hans. Det begynte med en kraftig influensa og ørebetennelse. Familien tenkte dette var normalt og hadde ikke store bekymringer, på dette tidspunktet.

Da det nærmet seg Jonathans andre bursdag, ble han plutselig mye verre. Foreldrene forstod at dette kunne være noe alvorlig, og tok han med på sykehuset. Der fikk foreldrene den tragiske beskjeden om at sønnen hadde leukemi.

Kjempet seg tilbake til livet

Siden Jonathan var to år har han kjempet en hard kamp om å overleve. For omtrent en måned siden, 5. mars 2020 er han endelig blitt kvitt kreften. Det skriver nyhetskanalen Fox.

– Det føles surrealistisk at etter å ha gått gjennom dette i tre år er det endelig over, sier moren Maryann i videoen under.

I videoen kan du se det hjertevarme øyeblikket når Jonathan ringer i klokken – som er et symbol på at han endelig er frisk.

Det gjør godt med positivt nyheter som dette i disse tider. Vi ønsker Jonathan alt godt i fremtiden.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com