Hjem Nyheter 5-år gammel gutt ble funnet død på gaten. Han var bare kledd i undertøy og strømper

5-år gammel gutt ble funnet død på gaten. Han var bare kledd i undertøy og strømper

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den sjokkerende nyheten rystet Frankrike.

5 år gamle Yanis Notre Ange har sannsynligvis levd et grusomt liv. I fjor ble han funnet død i det franske kommunen Aire-sur-la-Lys. Gutten hadde bare på seg undertøy og sokker da han ble funnet, og hadde alvorlige skader i hodeskallen, sannsynligvis påført av slag.

Yanis ble funnet 200 meter fra huset hvor han bodde sammen med sin mor og stefar.

Le Parisien formidler den skrekkelige saken hvor politiet hevder at Yanis møtte sin stefars vrede etter at han hadde tisset seg ut i sengen.

Politiet hevder at som straff for å ha tisset seg ut ble Yanis tvunget til å løpe flere kilometer ute i den iskalde natten, kun i ført undertøy og strømper. Stefaren syklet ved siden av.

Foto: Facebook

Videre forteller politiet:

– Et fem år gammelt barn er funnet død. Dødsfallet er mistenkelig ut i fra de opplysninger vi besitter. Den medisinske dødsårsaken er enda ikke fastslått. De mistenkelige omstendighetene rundt barnets død er grunnen til at vi har anholdt foreldrene, da vi mistenker dem for å ha utført vold som har ført til dødsfallet.

Foto: Facebook

Videre undersøkelser skal fastslå om gutten døde på grunn av kulde eller av fysisk mishandling. Det er allerede påvist at Yanis ble mishandlet før sin død, men det er enda uklart om det var volden som tok livet av han.

Vi er mildt sagt rystet. Hvordan er det mulig at voksne personer kan gjøre noe slikt mot små barn?

Hvil i fred lille Yanis. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com