in ,

5 år gammel gutt sjokkerte hele politistasjonen da han kom gående med dette skiltet rundt halsen

For en tid tilbake ble en mann ved navn Keith Lamont Scott skutt og drept av en politimann. Skytingen utløste både fredelig protest og voldelige opptøyer i Charlotte, North Carolina over 2 netter. Flere politifolk og sivile ble skadd under opptøyene.

5-år gamle Jayden hørte om de sårede offiserene på radioen i bilen sammen med sin mor, Deanna Hooker. Han bestemte seg umiddelbart at han ville svare med kjærlighet.


Moren til Jayden forteller sin historie på Facebook og er gjengitt i innlegget nedenfor:

«Jeg ønsker å dele en liten historie og kaste litt kjærlighet og lys på en svært tøff tid. Våre gater er i krig. Protester har ført til ødeleggelse og vold i byen vår.

Min sønn hørte helikopter og sirener hele natten og våknet gråtende. Vi bestemte oss for å sende ham til skolen neste dag å tilby normalitet i en tøff tid for byen vår. På veien hørte han på radio. De pratet om politiet som hadde blitt skadet. Han spurte meg om han kunne få besøke politiet og gi dem klemmer for alt de gjør.»

Foto: Facebook

«Det er utrolig hvor mye barna kan lære oss i tider som dette.

Jeg respekterte hans ønsker og tok ham til Charlotte PD der han delte ut klemmer og donuts og fortalt hver offiser at han satte pris på alt de gjør for å holde oss trygge. Dette er kjærlighet i sin reneste form og hva vår verden trenger akkurat nå.»

Foto: Facebook

Vi kan alle lære noe av kjærlighetserklæringen til denne gutten.

Del den hjertevarmende historien!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

gutt garasjeport

En fars historie: Sønnen ble kvestet under garasjeporten og var i realiteten død

Mannen fant forlatt kattunge – nå reiser de verden rundt sammen