De fleste foreldre blir svært stolte når de ser barna sine opptre på skolen og i andre sammenhenger. Denne fem-åringen gjorde nok foreldrene ekstra stolte når hun avslørte sin lille overraskelse.

Da skolen til fem år gamle Claire hadde julekonsert for alle foreldrene, skilte lille Claire seg ut fra mengden. Hun sang sammen med de andre, men brukte også tegnspråk til ære for sine foreldre.

Begge foreldrene til Claire er nemlig døve. Claire har perfekt hørsel, men hun og lillesøsteren har lært seg tegnspråk for å kunne kommunisere på best mulig måte med sine foreldre.

Foto: Youtube/The Jackson Sun

Da Claire’s skole planlagte og øvde inn sanger til  julekonsert,  fortalte Claire til de voksne at det var et problem. Hun tenkte på foreldrene sine.  Det var jo ikke så kjekt for foreldrene hennes å komme og se på når de ikke forsto et ord av hva barna sang. Hun kom derfor opp med idéen om at hun selv kunne oversette tekstene og bruke tegnspråk når hun sang. Hun ville overraske foreldrene.

Foto: YouTube/The Jackson Sun

Claire synger med hendene sine for sin mor og far som ble svært rørte og overrasket over den lille jentas arbeid og omtanke. Denne opptredenen vil de nok huske for resten av livet. Etter at videoen av 5-åringen ble lagt ut på Facebook, ble den også delt på YouTube, og fått svært mange seere og kommentarer.

Den lille jenta forteller til USA today at tegnspråk er enkelt for henne. Det er like naturlig som å bruke stemmen da hun har lært begge deler fra hun ble født.

For en herlig historie. Fantastisk gjort av en liten jente <3

Her kan du se et nyhetsinnslag om Claire og foreldrene hennes.