onsdag, juli 15, 2020

5-åringen ble kastet ned fra tredje etasje på kjøpesenter og kjempet for livet – slik går det nå

Mest lest nå

I april ble verden sjokkert over saken hvor fem år gamle Landen Hoffmann ble kastet ned fra tredje etasje på et kjøpesenter. 

Familien til fem år gamle Landen Hoffmann var på kjøpesenteret «Mall of America» i Bloomington i Minnesota. Lite visste de at den koselige handlerunden skulle ende opp med å bli deres verste mareritt. Det skriver People.

Familien befant seg i tredje etasje i kjøpesenteret, da en vilt fremmed mann dyttet eller kastet gutten ned fra balkongen.


Det var høyst usikkert om femåringen ville overleve fallet.

Foto: privat

Kjempet for livet 

I tiden etter fallet har det vært en hard kamp for fem år gamle Landen.

«Han sover fredelig og kjemper tappert sin kamp. Han er en sterk overlever», skrev en venn av familien i dagene etter ulykken.

Familien har også oppdatert hvordan det går med gutten på en Go fund me-side. Sent i april skrev de:

«Dette er Landen. Han er den søteste, snilleste femåringen du noen sinne vil møte. Sjelen hans er myk og sart, og han får alle han møter til å smile. Han er full av energi og liv, og han elsker fotball, å leke med venner og familie og å spille hockey med sin bror og søster.»

Ny oppdatering 

Landen som falt over 12 meter har gjennomgått en rekke operasjoner. Han hadde blant annet flere brudd i beina og et åpent sår i magen. Nå er han sendt hjem fra sykehuset og legene kaller det hele for et mirakel.

I familiens siste oppdatering skriver de:

«Han elsker å være tilbake på førskolen på samme skole som søsknene. Han går glad ut av bilen hver dag og er en sterk glad gutt. Han svarer alltid morens bekymringer med: Mamma, jeg er frisk. Du trenger ikke spørre meg mer.»

En 24 år gammel mann ble dømt til 19 års fengsel for drapsforsøk etter å ha kastet Landen fra tredje etasje på kjøpesenteret.

Vi ønsker fremdeles god bedring i tiden fremover! 

LES OGSÅ: Ny behandling fjernet hjernesvulsten til 12 år gamle Oliver : Det er et mirakel

130,162FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter